Ozlemkucuk Kızlar 4 aydır Pırasa bamya sayıklıyorum bildiğiniz güvenilir satışını yapan site var mı bu saatte bile aklıma geldikçe ağzımın suları akacak nerdeyse
Ozdmrkbraa Ozlemkucuk kuzum bamya piyasada yok mu şimdi o aşerme durumunu çok iyi bilirim zamansız meyve istedi canım bulamadık da neler çektim en kötü ihtimal kurutulmuş bamya alıp yapsan nefsin körelir mi
Reyyhan Ozlemkucuk aslinda bamy zamani daha yeni gitti 1 2 hafta öncesine kadar vardi hatta belki suan bile vardır prasada eminim.cikmak uzeredir
Ozlemkucuk Merbatur Allah razı olsun çok teşekkür ederim hakkarideyim ama buzlukdaki buraya gelene kadar araya gider 😌 çok teşekkür ediyorum canım
Merbatur Merbatur e Ozlemkucuk eşim pazartesi günü kız kardeşinin ataması sebebiyle Konya’dan Hakkari’ye gelecek ☺️ Kuru halini de bu şekilde gönderebilirim 🤩
Ozlemkucuk Canım Olduğum yerde hiç görmedim bu zamana kadar doğuda çok tüketmiyorlarmıs satılmıyor o yüzden bende internetten satan yerler varsa alayım diyorum
gulbay90 Ozlemkucuk benimde elimin altında var ama midem kaldırmıyor pişiremiyorum☹️yiyemiyorumda hangi şehirdesin gönderelim pazardan taze alıp
Merve8494 Ozlemkucuk canım bim market falan varsa oralarda dondurulmuş bamya var ben alıp yapıyorum gayet güzel
Susaminannesiii Ozlemkucuk yas bamya mı istiyor canınız a101 de buzluk kısmında varsı diyr hatırlıyoruö
bodurulku Ozlemkucuk Hakkari mi bende orada çalıştım 4 yıl pazarda satılıyor istersen alıp gönderebilirim 😇
Beyazbulut34 Ozlemkucuk süper fresh buzluk dondurulmuş bamyaları var tadı da nefis oluyor. Marketlerde bulabilirsiniz yaz-kış
minimeveannesi Ozlemkucuk bimde dondurulmuş bamya var, ulaşmanız kolay olur. Ve hemen hemen her markette de garnitürlerin olduğu bölümde vardır konserve ya da kuru bamya. Pırasa için bir fikrim yok ama😕 En kısa sürede kavuşmanız dileğiyle😁
Susaminannesiii minimeveannesi pırasayıda pırasalı börek var a101 de belki öyle halledebilir arkadas😊
iki_tosbik_annesi Ozlemkucuk canım sağlıklı olurmu bilmiyorum ama bamya konservesi var ondan alıp yesen en azından isteğini bastırırsın