Aleksandra gecen sene yazin soguk algınlığı gecirdi yani biz oyle sanmıştık butun gun normal di arada atesi 38 oluyordu ama hemen soguk dusa sokuyordum düşüyordu ayni gun aksam 22:00 a kadar hersey normaldi uyku vakti geldiğinde isim olduğu icin babasi uyuttu yatağına yatırdık bende öpmek için odasına gittim bu sırada artik saat 23 civarında uyuyor sandığımız cocuk yuz ustu yatmış gözleri açık bir şekilde uzanıyor noldu oglum dedim bu arada 2 bucuk yasinda ama gayet konuşabiliyor kendini ifade edebilen bir cocuk anne karnim aciyor dedi bizde hemen devlet hastanesine götürdük girişte ölçülen ates 36.5 yani ates yok o zmaan muayenesi yapıldı idrar tahlili yapıldı 1 saat kadar hastanedeyiz ama hic bir problem yok huysuzluk yapti cok uykusu oldugu icin tahlil temiz çıktı biz arabaya bindik donusteyiz evle hastane arası 10 dk arabaya biner binmez uyudu bu sırada uyku sırasında sıçrar ya cocuk boyle irkilir o 10 dk ilk yolda belki 5 kere falan sıçradı biz tabi anlamıyoruz araba sallıyor o yuzden diye düşündük arabadan inip binaya girmemiz ben diyim 20 sen de 15 adim iner inmez kere kustu ve şiddetli şekilde ağlamaya başladı ama gerçekten grip olduğunu düşündüğümüz için ev3 girdik apar topar ışıkları actim tam odasına yatircaz abuk subuk şeyler mırıldanmaya başladı ben sallanicam benim sıram babam gitti cikolata yedim oyuncağım nerde dur falan diye boyle asla anlam veremiyoruz sonra ışıkları ac diye ağlamaya başladı o sırada gözlerine baktım ve göz bebekleri kocaman beyazları görünmüyor biz hemen ciktik tekrar hastaneye daha girerken doktorlar anladimi neyse hemen alıp kirmizi alana götürdüler ates 37.5 bir suru doktor topladi alana ben yanındayım beni tanımıyor isiklari ac diye bağırıyor yavrum o kadar çok ağladı ki mr çekildi doktorun söylediğine göre bilinç kaybı yaşıyormuş hemen cocuk araştırma hastanesine sevk istendi ambulans cok kucum oldugu icin ve tehlikeli olduğu icin bizi kabul etmedi yalvar yakar zorla bizi götürcek birini bulduk bu sira oglum atak geçiriyor devamli allahim kimseye yaşatmasın hastaneye yatis yapildi ve bir sürü testler yapıldı cocugun heryerine damar yolu açtılar en son doktoe bize alindan açalım yer kalmadı dedi kabul etmedik 6 gun hastanede yattik 3 gun belli aralıklarla ataklar gecirdi 4 .bitti cok sukur bi sekilde hep bi korku vardı içimde bisey olurmu hatta yaşarmi diye cunku doktorlar cok kotu konuştu ataklarin bu kadar sürmesi normal değil cok uzun süre sürdü diye bu arada benim oglum dogum esnasında kismi felc geçirmişti ağzında zaten doğuştan gelen bi yamukluk vardı hic önemsemedik rabbim beterinden korusun mutlu bir cocuk ordaki uzman doktor beynin daha önceden de bir felc gibi büyük bir şey geçirdiği için beyin bunu anlıyor ve kendini kitliyor bu çocuğu dogumda geçirdiği felc korudu dedi biz sok olduk her serde bi hayir dedikleri bu olsa gerek cok sukur hayatımda geçirdiğim en kötü 6 gündü allahim kimseyi saglikla evladiyla sinamasin sifa bekleyen ne kadar bebek varsa rabbim şifasını versin cok cok üzgünüm umarım en kısa zamanda iyileşir uzun oldu biraz k.b