Aleksandra Kızlar bebeğim 11 aylık nöbet geçirdi yani soğuk havale. Şimdi oturmuyor emekleyemiyor başını tutamıyor Eskiden hepsini yapardı 😭😭happy kids e yazdım buraya da yazmak istedim hamilesiniz kimin duası kabul olur bilemeyiz ağlamaktan helak oldum 2 aydır yüreğim yanıyor 😭😭ne olur dua edin Muhammed Furkan ima. Yaşın de dağıtıyorum 1 er tane alabilir misiniz 😭🙈🙈
Sevdiss_17 Aleksandra kuzum benim komsumun kizi gecirmisti bebekken ama onun suan sadece saclari cok uzamiyor doktorlar birsey demiyomu neden gecirdi soguk havale
ryilmaz07 Aleksandra Allah sifa versin canim ben alayim bir tane yasin Rabbim evladini sana bagislasin
Sermec27 Aleksandra rabbim evladına safi ismiyle şifa versin evlat imtihanı cok zor ben hamile değilim ama okurum rabbim kabul etsin inşallah ❤️ 🤲 😔
Sevdiss_17 Aleksandra rabbim yuzunuze baksin d vitaminini eksik etmeyin yavrun icin dik dur evlat zordur tirnagi tasa degse ici yanar insanin her duamda olacak yavrun
Aleksandra Sevdiss_17 Allah razı olsun keşke dogumdayken aklınıza gelse yavrum dua etseniz bi kaçınız ne çok mutlu olurdum
Cansummm Aleksandra ptesi doğuma gideceğim hayırlısı ile bebeğinin sağlığına kavuşması işin dua edeceğim🙏🏻Allahım sağlık versin inşallah
emine86 Aleksandra Rabbim safi ismiyle şifa versin inş tez zamanda eski sağlığına kavuşur çok uzuldum
Pamukkiz Aleksandra salı günü doguma gidicem inşallah dualarımdasınız .rabbim şifasını versin ben de 1 yasin okurum 🤲🏻
Aleksandra Pamukkiz Allah razı olsun Insaallah doğum zamanı aklınıza gelir yavrum .minnacık günahsız melegime dua edin ne olur kimin duası kabul olur bilemeyiz çok üzgünüz çok zorrrr😭
Zeyzeyka Aleksandra Rabbim şafi adıyla şifasını versin canım benim sanada sabır versin, 1 yasin okurum bende, bi tanıdığımızın oldu çocuğu aynı şekilde şuan tam hatırlamıyorum ama aşının peşine oldu alerjisi varmış, siz en son ne zaman aşı yaptırdınız
B-M-G-L-Z Aleksandra daha yeni namaz kıldım kuran okudum canım allahım Şafi ismiyle muhammedine şifa versin inşallah