Kelebenkkk Arkadaslr hamilelikte olusan basur gecici midir . Bi ara cok kotu kabizlik yasadim bugunler tuvalet duzeni daha iyi ama simdi bi baktim 3 tane basur memesi olusmus . Bu olusan basur memesi gecici mi kalicimi ? Bilgisi olan var mi 😩
Matilda Kelebenkkk hamilelikte olanlar geçici diye biliyorum canım. Bende 3. Ye hamileyim zor anlıyorum temiz tutmaya özen göster. Tuvalette fazla oturmamaya dikkat et. Bol su tüket
Cansu321 Kelebenkkk geçici ama doğumdan sonraymış aynı sıkıntı bende var 37+0 ız doktoruma yeni sordum bu bütün hamilelerin sıkıntısı dedi ama normal doğuma engel değil dedi sadece kabız olmamaya ve temiz tutmaya özen gösterirseniz doğumdan kısa bir zaman sonra geçer dedi. Ve zeytinyağ kullanın şişliği ve acıyı alıyo ben 1 hafta denedim öyle rahatladım 🤦🏻♀️
Sibelsncar Kelebenkkk benim doğumdan sonra oldu ikinmadn sanırsam ve 10 tane daha dogururdum o nasıl bir acıdır ne kan kaybettim heryer kan oluyordu dogumumda bile bu kadar acı ve kanı görmemiştim 3 _ aya yakın sürdü sonra geçti arada kabız olunca sisiyorsu acıyordu şimdi hamileyim yine agrinsizi var nasıl normal olacak bilmiyorum doğumdan sonra ne yaoicam onuda bilmiyorum doktorum fitil ve krem verdi ama kullanmıyorum
Mrvteacher Kelebenkkk aynı şekilde bende de var acıdan yürüyemiyorum bile 3 tane çıkmış korkuyorum doğumdan sonra da kalır diye. Daha doktora da gitmedim siz gittiniz mi? 😔
Merveturksoy Çocukluğundan beri 4 basur ile yaşayan biriyim aktardan kantoron yagi alın geçirmiyor ama şişirip çileden çıkarmıyor çünkü o basur bi şişerse diş ağrısı na kurban ediyor insani
Kelebenkkk Sibelsncar o sis yerler daha sonra normale dondumu yoksa hep kaldimi ? Insallah bu hamileliginizde sureci kolay atlatirsiniz gercekten zor agrisi 😔
Kelebenkkk Mrvteacher yok bende daha gidemedim doktora. Doktoruma sadece kabizlik yasadigimi soylemistim oda surup verdi .
Mrvteacher Kelebenkkk acile gittiğimde doktor bana ılık suya otur 15 20 dk demişti ben de onu yapıyorum