HtcGB Sehereren Duruma göre değişir bence çünkü benim çoook kanamam oldu normal doğum olarak 2 depend kullandım birini hastanede birini evde.😊
Esra60 Seymaogz allah analı babalı büyütsün gözünaydın canım :) darısı basıma bu hafta geldi geldi gelmedi suni sancı verilcek tırsmıyo değilim :)
Tugceee38 Seymaogz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah doktor Rahmi uyardı demişsiniz nasıl oldu acaba ?
Seymaogz Pnrbtr amin inşallah canim benim Rabbim kolaylığını veriyor hiç stres yapma. 2970 gr doğdu 😊
Seymaogz Handemyyy 9. Ayına kadar bir fiil çalıştım tatlım kendi mağazamız vardır orada hiç oturmadım galiba en büyük sporum o oldu. Onun dışında son ayda çömelme hareketini çok yaptım
Seymaogz Happy-jr doktorumun bilgisi vardı tatlım sadece benim açılmam hızlı olmuştu 😊 yaşadığım korkutucu değil bilakis çok pozitif gelsin 😊
Seymaogz Ronyaseda insallah canim en önemlisi pozitif düşünce göğüs masajı bol hareket aaa yazmayı unutmusum fatıma ana oyununda faydası olduğunu düşünüyorum acilmamda
Seymaogz Hzl dikerken sprey kullandılar bende hiç hissetmedim. Onun dışındakileri inan bebeğini kucağına aldığında unutuyorsun 😊