Hatice1_ Kızlar akşama ne yapsam ne yesem düşünüp duruyorum fikir verin siz neler yiyorsunuz? 3 aylık hamileyim çok acıkıyorum vitaminli şeyler yemeğe çalışıyorum ama sıkıldım da 😒😭
Hatice1_ Elagny97_ benimki tavuk hiç sevmiyor ya yediğim an istiğfar ettigim oluyor çok garip 🤩 yiyemiyorum tavuk 😭
NefesHira Sabahtan beri açım ne yesem geri çıkıyor😏 teyzemi aradım dedim kuru fasulye ve Buhara pilavı yap oda sağolsun tamam dedi gözümün önünden kuru fasulye geçiyor akşam olsada yesem bi an önce
Gumball NefesHira aaa buhara pilavı mi? Hiç duymamıştım canım. Nasıl bir tarif bu? Kabaca anlatabilir misin😊
NefesHira Gumball soğanını etini (haşlanmış) havucunu istersen nohut b ve bezelyeni hafif sote üzerine pirinçlerini koyuyorsun tuz karabiber kimyon ekle miss gibi oluyor Özbek pilavını anımsatıyor biraz ama Buda çok güzel Adıyaman yöresine ait
Evrimo Köfteyi yap ( içine ekmek koyma) sıfır yag ile fırında top top pişir. Üzerine domatesli sarmısaklı sos yap (yine yağsız) bir -iki dilim ekmek ve yoğurt ile, çok hafif bir aksam yemeği🤗
Esraizzet Hatice1_ 😔aynen insan böyle günde anne kıymetini daha iyi anliyor ama yoklar yanımızda evde tek yemek faln yapmak yemek insanın canım istemiyor
Hatice1_ Oglakdorukcum Vallahi eşime söyledim eşimde balık aldı getirdi fırında yaptım yanına da salata ama ben bekarkende çok balık sevmezdim şimdi de ne yalan söyleyim sevmiyorum bugün bebeğim için yedim gitti ama oda az 🤷🏾♀️🤭