Suleerkekli 2019 Aralık ayinda kimyasal gebelik gecirdim degerim 8.88 di ve ben boyle biseyi daha önce hiç duymamistim kan verip degerimin yukseldigini ogrendikten 2 gün sonra once kahverengi akıntı sonra kanamayla basladi ayni adet günüm gibi sürdü oysa ki bu kimyasal gebelik denilen şeyi kadınların %70 i yaşıyormuş yani kimisi haberi bile olmuyo kimisinin haberi oluyo yani gebe kalmak isteyenlerin haberi oluyo yani cok kafaya takma bunu derim çünkü vücudunda hic bisey oluşmamış sadece değerin yükseldi ama kürtaj olanı varmi sende kürtaj oldunmu onu bilmiyorum ama bildiklerim bunlar ve korunma falan olmadı doktorumda korun demedi normal bi seklde iliskiye ve adet günlerim devam etti 6 ay sonra hamile kaldim cok şükür suan 12+3 haftaligiz kafana takma kimyasalin oluşma sebebi cok kafaya takmaktan çok düşünmekten beynin boş olmadığı icin beyin yapın hormon salgilayamiyo salgılayabilmesi için senin stresten düşüncelerden uzak durman lazim ki saglikli gebe kalasın insallah guzel haberler verirsin bize hamile haberini bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻🥰❤