Gbaslanbay SekerAnne 18 haziran doğum tarihimiz tahmini bebek geliş yönünde fakat biraz iri bebek gözüküyor durumlar her an değişedebilir😊❤
Nihanozturk SekerAnne bende neyin neresi oldugunu pek anlamıyodum ama hep göğsümün altından harekt edince ayakları orası diye düsünmeye basladım batıyo bide sanki anlamak degilde hissiyat gibi bisey oluyo😄
Ozlemr SekerAnne 35 bitti bugün 36. Haftaya girdim henüz Doğum şeklim netleşmedi. Çantam hazır değil. Gerisi hazır
Senibekliyoruz 33+2 yiz bizde makat gelişi şu an pozisyonu.doktor her geçen gün zorlaşacak dönmesi dedi,ama benim ikinci gebeliğim olduğu ve diğeri de normal olduğu için dönme ihtimali daha yüksekmiş.bir sonraki kontrolümüz 36 da bakalım dönmüş olacak mı?
Nurztekin 35+0 haftalıgız dün kontrolumuz vardı dönmüş dedi doktorum 1 hafta sonra hurma yeneye ve gunde bir bardak adacayı içmeye basla dedi 😁 bakalım simdilik normal dpgum gözukuyo kızlar bebeğinizin iri yada zayıf oldugunu nerden anlıyosunuz bana doktorum 2700 kg dedi dun ama ben normal mı değil mi bilemedim sormayı da unuttum o an doktora 😊
Retina Nurztekin benim 32 haftada 2600 dü 2 hafta ilerden gidiyormuş sizinki normal ondan bişey dememiş doktor ilerde olunca söylüyorlar
DenizelikDikilita Nurztekin bu hurma olayina takildim ben. Doktorda size hurma yiyin demis. Hurma yiyince noluyo. Su acidan soruyorum. Ben hurmayi cok severim. Yaklasik 20 haftadan beri her gun yiyorum cok sevdigim icin. Bazi yerlerde okuyorum erken dogum olurmus diyolar olsaydi ben simdiye dogurmustum heralde😀
SekerAnne Yenianne17 ne inatçı çıktılar ya ben de normal düşünüyordum hep hayırlısı ile dönerler inş🤗
DenizelikDikilita SekerAnne yarin tam 35 oluyorum. 31 hafta sontrole gittigimde normal dogum pozisyonundaydi. Hala öyle... 37 ye kadar donebilir bekle canim.
DenizelikDikilita SekerAnne su an bi aksilik cikmaz ise normal dogum gibi gorunuyor. Sat ' a gore 11 haziran son gun. Doktorum 38 haftada hazir ol dedi. Her an dogum olabilir dedi. Ilk oglum tam 39 da dogmustu bakalim bu minnak kacinci haftada gelecek.
Nihanozturk DenizelikDikilita ya evet hurma icin acılmayı kolaylastırıyo fln diyolar bende oyuzden 1tanecik yedim 🤦🏻♀️
Nurztekin DenizelikDikilita günde 6 tane ye normal dogumu kolaylastırır dedi doktorum ama bi bilgim yok 😁 dedi diye yiyecegım 😊
MerveErginal DenizelikDikilita hurmanın kas gevşektici özelliği olduğu için öneriyorlar ama günde bir iki tane yemekle değil en az 6-7 tane yenmesi gerekiyormuş
Esrasenocak 32+4 teyim bugün itibari ile. 2 hafta once doktorum nirmal doğum pozisyonu almis artik buyuk ihtimal donmes dedi. Bende surekli midem ve kaburgalarimin etrafinda tekmelerini hissediyorum. Doğum ile ilgili cati muayenesinden sonra konusuruz dedi. Simdilik bir sey soylemedi doktor..