SekerAnne Haftamıza gireceğiz Pazartesi günü ama bebeğim iki gün önce gittiğimizde ters duruyordu,sizinkiler ne durumda...??Doğum gününüz ve şekli netleşti mi?
Nihanozturk SekerAnne 34teyim 29.haftadan beri dogum pozisyonunda duruyo bizimki bakalım 35.hafta icinde kontrolümüz var bakalım doktor belki ozaman bisey söyler dogumla ilgili henüz söylemedi
YazCilegi SekerAnne Tamı tamına aynı gidiyoruz bende 33+4 üm. Pazartesi kontrolüm var. En son 3 hafta önce doğum pozisyonundaydı bakalım ne diyecek. 38-40 haftalar arası 1-19 haziran a denk geliyor. Doktorum da 9 haziran da tatile çıkacakmış moralim aşırı bozuk şuan 😞
Yenianne17 SekerAnne benimki de ters duruyor 37.hafta kontrolüm de de ters görürse eğer büyük ihtimal sezeryan günü vericek doktor bakalım hayırlısı onun haricinde herşey normal çok şükür
Gbaslanbay SekerAnne 18 haziran doğum tarihimiz tahmini bebek geliş yönünde fakat biraz iri bebek gözüküyor durumlar her an değişedebilir😊❤
SekerAnne YazCilegi ayy ben daha sormadım ya tatile çıkarsa bizimki de diye korkuyorum hayırlısı...benimki de döner inş ya
Betl 34 hafta 2400 gram dönmüş benim kızım 🙂 ayaklarıyla gogsumun altı sağ kaburgam çok acıyor ağrıyor
Betl SekerAnne doktor dönmüş dedi oramda ağrıyor ayağı ile vurduğunu tahmin ediyorum sanki içi morarmis gibi açıyor
Nihanozturk SekerAnne bende neyin neresi oldugunu pek anlamıyodum ama hep göğsümün altından harekt edince ayakları orası diye düsünmeye basladım batıyo bide sanki anlamak degilde hissiyat gibi bisey oluyo😄
Edos Bende 33+2 haftalığım ve dogumum 20 haziran denk geliyor doktorum normal görünüyor dedi ama bayramla karışırsa napicam bilmiyorum.. Gerekirse sezeryan istucem 😑😢
SekerAnne Yenianne17 ne inatçı çıktılar ya ben de normal düşünüyordum hep hayırlısı ile dönerler inş🤗
AylinIlerKaar 34+3 haftalığız.29 haftadan beri Doğum pozisyonunda duruyor.Dr.pozisyon değiştirmez artık dedi.doğum zaten sezeryan olucak.
Aysegulunlu 35+3 üm 3 gün önce doğum pozisyonundaydı doktor donmez artık dedi. Sanirim kilosunda dolayi