Elifyali Unlukacar anladım teşekkür ederim aslında bu hafta bende gidicem 17. Hafta büyük ihtimal bana da aşı yapacaklar o zamn
Elif_gur12 Oglakdorukcum ben ikinciyi vurulmadım 28. Haftamda gittim geç kalmışsın sana onu vurmayalım bir tanesi de seni korur dediler göndrrdilrr beni
Oglakdorukcum Elif_gur12 hadi yaa iyiymiş sanırsam 10 yıl boyunca koruma ozellıgı oldugu için 3 doz vuruyorlar ondan herhalde tabi dogumdan sonra 3ncu doz bilmiyom ki canım ne yapalım
E-v-A101 Oglakdorukcum hepatit alışı gibi onunla iki dozu varya birini vurup diğerini vurmayınca bir işe yaramıyor
Oglakdorukcum E-v-A101 öyleyse vurdururuz napalm birgece uyuyamadım kol arısından tabi geçmesi 1 haftayı buldu
E-v-A101 Oglakdorukcum benimde şu an çok ağrıyor kolum. Benim suçum aslında hemşire. Buz koy Hareket ettir dedi ama Yapmaya Fırsat bulmadım ☹️
Oglakdorukcum E-v-A101 naparsan yap canım ağrıyor vallaha uykuda hareket edince uyandırıyor hareket edince agrısı belli oluyor sabit tutunca degil
yagizefeninannesi Nurgul61 21.haftamda ilk dozu vurulduk, 2 hafta sonra 2.dozu vurulucaz nasipse. İlk dozla 2.doz arasında 4 hafta oluyor canım
Oglakdorukcum E-v-A101 evet bugun en yoğun halini yaşarsın üstüne yatma fazla kullanmamaya calıs o kolunu