Hamileanne Ssk da doğum yapan var mı tecrübelerinizi anlatır mısınız normal doğum istiyorum kısmet olursa
MehZey Hamileanne sıkıntısı odalarda 6 hasta olması ve hijyen refakatçi wcsi ve hasta wcsinin asla bir olmaması gerekiyor daha bekardim gittiğimde hamile bı bayan wc yi kan içinde bırakıp çıktı 🤦🏻♀️
Ebruelif72 SSK ya kontrol e gidiyorum ama doğum nasıl oluyor filan hiç bilgim yok. İnşallah yeni hastahane de açılırsa yakın zaman da belki iyi olur
Ebruelif72 MehZey hadı ya. Yenisi açılırsa düşünürüm ancak ozeller de çok pahalı çocuğun odasını alırım o para ile
MehZey Ebruelif72 aynen öyle ama durumun iyiyse ve tabi normal doğumsa 6 7 saat içinde taburcu ediyorlar. Bende oraya geliyorum dediğin gibi özeller çok yüksek üstelik sigortasizim
MehZey Ebruelif72 evet Songül e gidiyordum bende özele geçti bundan böyle çağlara gideyim diyorum o da iyi bı doktormuş
Ebruelif72 MehZey evet ona iyi diyorlar özelden gelmiş oda 29 una randevu aldım bakalım inşallah ilgili bir doktor dur
Ebruelif72 MehZey evet bulmak çok zor bende randevu talebi oluşturdum msj geldi 29 unda saat 3 de var diye biri iptal etti herhalde öyle aldım hemen