Yusemm aslihancvk kuzum senin iğne dozun daha yüksek o yüzden dahada pahalı galiba. Senin de genetik pıhtılaşman var ise durumu doktora söyleyip raporunu düzelttirebilirsin belki
Tatlianne_ aslihancvk bende hibor 5000 kullanıyorum aylık 250 TL tutuyor herkes ücretsiz alırken kendim ücretli alınca enayi gibi hissediyorum kaç defa doktorumun sekteriyle konuştum herkes böyle alıyor dedi acaba hibor mu böyle pahalı bide şuan 5000 lik hiçbir şekilde piyasada bulunmuyor
Yusemm yasemin333 tamam kuzum bende ilacı ücretsiz almak hangi tanıyı yazdırmalıyım die sordum☺️Doktorun sekreteri ilacı ücretsiz kullanan hamilelerin tanı ve teşhislerini öğren dedi raporu düzeltelim dedi. Çünkü benim de ücretsiz alma hakkım var genetik pıhtılaşmam var 2 kaybım var bi kümyasal gebeliğim var
Yusemm Minigimm2020 kuzum internette ek4/d listesi yaz orda çıkıyor. Ama baya detaylı kalem kalem hastalıkların yazıldığı bi liste. Bu listedeki kodlu hastalıkların ilaçlarında devlet katılım payı almıyor😊 https://ibb.co/6JT6j9s burda o listenin sadece bir sayfasını ekledim burda 4 .4 başlıklı kod yazılı bir arkadaşın raporunda ve o ücretsiz kullanıyor bende sekreter hanıma bunu iletcem inşallah☺️
aslihancvk Tatlianne_ en yüksek fiyat hibormuş zaten diğer markaları bulamadık bu vardı sadece 19 haftalık hamileyim bunu kullanıyorum 5 haftalıkken başladım
Yusemm Tatlianne_ senin ilaç dozu ve markası olarak durum nasıl kuzum bilmiyorum ama.haklısın bende aynı şekilde hissediyorum🤭 ben dr sekreterine söyledim doktora sorcam dedi bakalım bi gelişme olacak mı. Yani bu ilacı ücretsiz almaya bizim de hakkımız var pıhtılaşma var gebelik kaybı var niye yani bazı doktor yazıo bazısı yazmıyo hiç anlamıyorum tamamen haksızlık geliyo bana
Yusemm aslihancvk eczacınıza bu marka ve bu dozu ücretsiz alma şansımız varmı die sordunuz mu hiç. Belki sizinde katılım paysız raporlanıp ücretsiz alma hakkınız vardır.ki mantıken olması lazım çünkü sizin demekki daha ağır bi pıhtılaşma durumunuz var
Tatlianne_ aslihancvk bende 5 haftalıkken başladım şimdi 15. Haftadayım benim kullandığım doz hiç bulunmuyor koronada kullanıldığı için bana da eczaneler 7500 var onu verelim dediler ama guvenemedim kiloma göre kullandığım doz zaten yüksek
Tatlianne_ Yusemm aynen öyle benimde iki kaybım var ve genetik tahlilim var ama herkes ücretsiz alırken ben ücretli zaten şuan korona tedavisinde kullanıldığı için bulunmuyor olanda eczacılar fahiş fiyatlarla satmaya çalışıyorlar bana bir kutuyu 65 tl ye alırsan veririz dediler bir kutudada iki tane tek var benim markanın resmen fırsatçılık yapıyorlar
Nvkdkdkd 08.01.16 - Primer ve sekonder trombofili olan hastalar(D68.8) D68.8 KOAGÜLASYON BOZUKLUKLARI, DİĞER, TANIMLANMIŞ Benim tanım böyle ve hiç ücret vermiyorum
Yusemm Nvkdkdkd kuzum sende hamileliği öğrendiğinde kullanmaya başladın değilmi. Normalde bu ilacı kullanmıyordun
aslihancvk Yusemm sordum ama bu farkı ödemem gerekiyormuş. Evet pıhtılaşma yüksek bu 4. Gebeliğim inşallah sağ Salim kucağımıza alırız diğerlerini kaybettim sağlıkla büyüsün de ben parasını ödemeye razıyım
Nvkdkdkd Yusemm ben önce başka bir hekime gidiyordum değerlerime göre ecopirin yeterli demişti ama başka doktora gittiğimde ecopirinle birlikte oksapar kullan dedi .6 haftalıktan beri kullanıyorum
aycanhasan Yusemm raporum vardi kibrista yasiyorum pasaport uzatma islemim vardi pandemiden dolayi kapaliydi oyle oldu malesef
aslihancvk Tatlianne_ bana da doktorum bunu kullanmam gerektiğini söyledi bebeğime faydası olsun da gerisi hallolur
Yusemm Tatlianne_ evet kuzum zor bulunuyor ama allaha şükür hiç öyle bi eczacı ile karşılaşmadım karşılaşsaydım eczacılar odasına direk şikayet ederdim😬
Yusemm aslihancvk kesinlikle kuzum ödemen gerekio dioyorlarsa yapacak bişey yok kaç bin tl olsa bile tabi verilir o para😊