Yusemm Humaninannesi20 kuzum sen de sadece hamilelikte kullanıyorsun bu iğneyi değil mi . Öncesinde kullanmıyordun yani
esrAlp Yusemm ben bilmiyorum o kadarını ilk gebeliğim 11 . Haftada kürtajla ölü doğum oldu ikinci gebeliğimde Dr um istedik genetik test normal hayatım da kullanmıyorum tek gebeyken çok ağır bir pıhtılaşma sorunum yok diye biliyorum
Yusemm bebegim_28 kuzum 500 de filanda kalmıyor😄bazı doktorlar hamilelikten sonra 1 ay daha kullanın diyor o dönemde de pıhtılaşma riski var galiba onu da sayarsak bi 10 ay kullanmış olcağız bi tl yi buluyodur😋ama maşallah senin hamilelik son dönemdeymiş inşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna🥰
bebegim_28 Yusemm Amin inşallah canım rabbim cümlemize sağlıkla versin başta öğrenmiş olsam doktoruma söylerdim ama sonlara geldiğim için üstüne düşmüyorum inan ki ev borcuna girdik bu sene bebek gelicek diye ben de çalışmıyorum (ücretli öğretmenlik yapıyorum normalde) herşey masraf oluyor 1000 tl de az değil rabbim sağlıkla versin de giden 1 2 bin TL olsun dimi 🥰🥰
Serrax Yusemm ama acaba doktor venöz yetersizlik yazmayı kabul eder mi🤔 aklıma o takıldı,çünkü baktım da google a pıhtılaşmayla alakalı değil,muhtemelen arkadaşın doktoru para ödememesi için öyle bir tanı yazmış. Fazla idealist olunca yazmayabilirler😣
Yusemm blueberyy00 tahmin ettim kuzum faktörV bildiğim kadarıyla ağır olan bir pıhtılaşma geni. faktör V değerin heterozigot değilde homozigot olsa idi daha ağır olurdu. Şükür tespit edilmiş kuzum bende malesef 2 kere kürtaj oldum allah kimseye göstermesin.inşallah yeni doktorunun tedavisiyle birlikte yavruna kavuşursun 🤲
blueberyy00 Yusemm bende bir kürtaj bir kimyasal bir düşük üzerine öğrendim doktora hamile olduğumu öğrendiğimizde ben dedim artık böyle bi sorun olabilir yapalım diye testi güya ıyi bi doktor diye bel bağlıyoruz yapalım dedi yaptırdım sonucu öğrenemeden düşük yaptım sonra sonuç geldi pihtilasma olduğu görüldü bana yeniden dene iğne başlıcaz hamile kaldığında dedi tamam okey dedik o ay yeniden hamile kaldım iğne başladık ama kanamam oluyordu ve keseyi bozmuştu iğneye rağmen olmadi kürtaj yapacaktı doktoru degistirdim başka doktora devam ediyorum o bana daha olumlu güven bağı olan bir yol çizdi önce allah’a sonra doktoruma inanıyorum inşallah bu sefer olur bu ay korunmayı bırakıyoruz hayırlısıyla nasip etsin rabbim isteyen herkese
yasemin333 Yusemm hamilelikle o tanının bence hiçbir ilgisi yok canım.Geçen gün 10 kutu iğne aldım 15 tl fark ödedim sadece
yasemin333 bebegim_28 düşük yazdığı için paralı alıyorsunuz bence ücretsiz alabilmeniz için belli başlı hastalık tanıları yazılıyor
Yusemm yasemin333 tamam kuzum bende ilacı ücretsiz almak hangi tanıyı yazdırmalıyım die sordum☺️Doktorun sekreteri ilacı ücretsiz kullanan hamilelerin tanı ve teşhislerini öğren dedi raporu düzeltelim dedi. Çünkü benim de ücretsiz alma hakkım var genetik pıhtılaşmam var 2 kaybım var bi kümyasal gebeliğim var
Minigimm2020 Yusemm ogren gel ne ya kendi bilmesi gerekiyo hc rapor bile cikarttirmadim ben hel ucretsiz aldim
Minigimm2020 Yusemm taniyla teshisle alakaai yok ki devamli kullanacagin icin raporlu olmasi lazim zaten brn bazen verdim para bazen vermedim oda muane ucreti vs oluyo ya oyuzden
Yusemm Minigimm2020 kuzum evet mantıken öyle ben bu ilacı keyfimden değil zorunlu olarak ve bi süre kullancam diye düşünüyoruz. Ama teşhisle alası var çünkü bakanlığın ek4/d hasta katılım payından muaf ilaçlarlar listesi var. Mesela raporunda 04.04 kodlu teşhis olan arkadaşlar ücretsiz alıo ve bu kod o listede var. Ama düşük vs yazan arkadaşların tanısı yazmıor listede raporda da diyor ki ek4/d de yer almıyor. O nedenle ücretli alınıyor. O sekreter arkadaşta çok bilmiyor ama sen öğren gel yazalım dedi inşallah yardımcı olursa bunada şükür diyeceğim☺️
Yusemm Honeyy kuzum ben şimdi annemlerin yanındayım ankarada ama normalde istanbulda oturyorum. Sen nerdesin kuzum
Fatma0120 Yusemm Yusemm senin dediğin iğneler ücretli diye biliyorum benim kullandığım iğne oksapar bu iğne ücretsiz
Honeyy Yusemm bende ankarada oturuyorum sincanda neresindesin tam bende erken dogum yaptım 35 haftalık ıgnelerım elımde kaldı doktorumda rapor cıkarmıştı ücretsiz alıyorduk
Yusemm bebegim_28 aynen kuzum zaten sen sonlara gelmişsin maşallah☺️Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini burada duyarız inşallah🥰