Humaa-1 Arkadaşlar son adet tarihim 17 ağustos çarşamba beta 55 di dün tekrar verdim 2 gün sonra 168 çıktı adetim de bugün 1 hafta oldu geçeli ben kaç haftalık hamileyim betaya göre mi hesaplanıyor yoksa adet tarihine göre mi ?
Ozdmrkbraa Humaa-1 son adete göre 4 haftalıksın ama beta değerin geç döllenme olduğunu gösteriyor doktorun daha sonrasında son adet tarihini ultrason da gördüğüne göre düzenler korkulacak bişey yok kuzum 😘
Helinnns Humaa-1 bende ayni seyi yaşıyorum son adet tarihim 12 ağustos sali gunu beta hcg 35 cikti 2 gun sonra 147 cikti normal şartlarda 5 hafta 3 günlük falan fakat beta hcg cok düşük. Ultrasda da göremiyiruz bi net tarih vermedi doktorum şu kadarlik demedi ultrason da ciksin ona gore soyleriz dedi. 😇
Ozlmchngr Humaa-1 adet tarihine göre hesaplaniyor normalde ama ilk etapta Dr lar ultrasona göre söylüyor genelde benim Dr um öyle yapmıştı
Ipek0z MYstryy dört haftalık olması imkansız çok düşük bir rakam dört haftalığa göre. Ben üç haftalık öğrendim 2907 çıkmıştı dört hafta nasıl bu kadarcık olacak ki daha küçük olması lazım
Nida_Y Humaa-1 ben öğrendiğimde beş haftalıktı ve betam 20ydi. Onlara takılmayın önemli olan her 2 günde bir yükselmesi 🥰
Sima_A Benim son adet tarihimde 21 Ağustos 16 Eylül’de 128 çıktı dün yaptırdım 371 çıktı bence iki günde bir iki karına çıkıp çıkmadığı önemli
Yesimmm1 Benim beta hcg m 4603 çıktı ultrason da doktor bana 4 haftalık dedi ve son adet tarihim 1 Ağustos şuna 7 haftalık hamileyim
Ozdmrkbraa Yesimmm1 son adet tarihine göre öylesin kuzum ama geç döllenme olabileceği için doktorun dediği haftadasın
Hzl Yesimmm1 Ne zaman 4 haftalik dedi cnm benimde son adet tarihim ayni seninle tam 7 hafta oldu benim .
MYstryy Ipek0z beta hcg hormonu herkeste farkli salgilanir. Onemli olan degerin guzel artmasidir. Bende 4 haftalik gebeyken 177 ckmisti degerim . Eger gec dollenme olmussa onuda doktor anlar . Beta hcgye gore burda tahmin yapariz anca
MYstryy Ipek0z bir tanidigm 2 gebelik geçirdi ilkinde 2500 de ogrendi 5 haftalikti. 2. Gebelgnde ise 5 haftalikken 110 cikti degeri yani cokta takmamak lazm . En net ultrasnda belli olur kac hafta oldugu 😊
Ozdmrkbraa Humaa-1 artışın iki kat olmuş iki günde ama zaten doktora gitmişsin kuzum eğer ters bi durum olursa doktor seni bilgilendirir
Ipek0z MYstryy aaa bana doktorum böyle söylememiştiii farklı açıklamıştı😯 güzel bir bilgiymiş şaşırdım açıkçası teşekkür ederim 🌺