SMin diyhomelif yok hayır melek hanıma. Biz giderken pek araştırmadık ilk kontrolde. Başka hastaneye geçeriz diye. Sonra melek hanımdan memnun kalınca orda devam ettik
EB1661 Afiyet hastanesi 90 tl muayene ücreti 1500 normal doğum 1800 sezaryan doktorunu istersen ek 800 tl ödüyosun 2 haftadır gitmiyorum siz deyince korktum inşAllah değişmemiştir 🤦♀️
Kumru2960 143529 inanın hastanenin hijyeni e göre iyi bağcılar medipol daha pahalı. Ama evet cogu özel fiyat arttırdı en son gittiğimde 90 vermiştim muayeneye simdi 110 olmus. Doğum um 27 Aralık tahmini inşallah sene sonu diye yine zam yapmazlar
Muberraonur Ebrugur2019 ben 2150 ye esenler avicennada oldum sezeryan Muayenesi de 90 TL 10 gün içinde de kontrole gidebiliyorsun ücretsiz bi şekilde 4 bin çokmuş cidden ya çok Aşırı lüks hastanelerde alıyorlar o kadar para doğru ama
12mers Ebrugur2019 bende şok oldum 100 den 150 olmuş hemde sağlık bakanın hastanesi dedim yani bu dönemde buna nasıl izin verir
Nursenasya Bende esenler medipole gidiyorum 110 verdim eylul ayi kontrolumde zam gelmeden once zorunlu sezeryan fiyati 2200 dü Elif hanima gidiyorum bende 31 haftaligim yeni fiyati sormadim dahabende
Kubrararr Başarı Hastanesi’ne gidiyorum muayene 120′den 160′a yükselmiş ama son günlerim olduğu için değiştirmeyeceğim. Doğum için normal 1900 sezeryan 2900 olarak konuşmuştuk eğer artış olduysa bu fiyata anlaşmıştık filan demeyi düşünüyorum 😑