- Haftadayım 2 kilo aldım 😒
Kaç kilodasınız bakalım
34+3 üz , 8 kilo aldık meleğimle 💕
39.haftamdayim. 62 ydim suan 77 yim
Nilay 25hafta 84düm 86 oldum 2 kilo artış 😏 allahtan boydan dolayı fitim hala bebek belli bile değil
- Düzenlendi
14 haftaya az kaldı 78 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum ne yersem çıkarıyorum 🤢 yemek yemeyi özledim ☺ Boyumda var ☺
23.haftadayım. Oğlum olacak. 47 kilo ile hamile kaldım. Şu an 54 kiloyum. 💙😍🐣
24+6 54 kilodayım 😍
58 le hamile kaldım 20+3 63 kiloyum
Şuan 39haftalık hamileyim.65kılo ıle hamile kaldım şimdi işe 78kılodayım. Son ayımda kılo aldım. Çünkü ne oğluşum ne de ben doymak bilmedik 😬😄
62 kilo ile başladığım bu yolculukta 77 kilo oldum 🤔bu gün 36 hafta bitti 😏bakalım kaç kiloda bayrağı göğüsleyeceğim. Boyum 170 Allahtan bunun 3140kg si bebek 👶🏼
- Düzenlendi
gizem merhaba canım sadece 3 kilogramı bebek olsa yine iyi 1 kg plasenta, yaklaşık 1 kg bebeğin suyu, 1 kg rahimin büyümesine bağlı, 1.5 kg annenin artan kan miktarı, 1 kg büyüyen göğüsler, 1-2 kg annede depolanan su 🙂 aynen bunu okumuştum bir yerde yani ister istemez bebek dolayısıyla 7 8 kilo mecburen alınıyor diğerleri annenin aldığı kilolar. Ben ilk üç ay hiç kilo almadım hatta verdim ama son 5 haftada 2 kilo almışım o biraz üzüyor sanırım fazla aldım
70 ile hamile kaldım 62ye düştüm 8 kilo verdim 🤢 Sürekli kusmaktan bişey yiyemiyorum 12+2 hamileyim 😢
10 haftadayım 57ydim 59 oldum
yefeninannesi seni çok iyi anlıyorum artık kusmaktan bulantıdan ağlıyorum rabbimnyatdım etsin bize 13+5 deyim bende gene daha yeni ağladım rahatladım 😢😢
Banu
Bende Geçeceği günleri dört gözle bekliyorum asla isyan etmiyoruz tabi ki yavrularımız için değer rabbim dayanma gücü versin dayanıcaz kucağımıza alacağımız günleri de gösterirsin inşallah
yefeninannesi amin canım inşallah ama arada o kadar kötü oluyorum ki anlattamam serumlar damardan ilaçlar hiç birşey kar etmedi tek istediğim acaba böyle kana kana su içebilecek miyim 😩😩 rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın bizimki erkek herkes erkek hamilelik kolay geçer diyor ama nerde umarım geçer rabbim güç kuvvet ve sabır versin inşallah
29 haftalik hamileyim, 13 kilo aldim