• Kaç kilodasınız bakalım

1. Haftadayım 2 kilo aldım 😒

34+3 üz , 8 kilo aldık meleğimle 💕

39.haftamdayim. 62 ydim suan 77 yim

Nilay 25hafta 84düm 86 oldum 2 kilo artış 😏 allahtan boydan dolayı fitim hala bebek belli bile değil

14 haftaya az kaldı 78 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum ne yersem çıkarıyorum 🤢 yemek yemeyi özledim ☺ Boyumda var ☺

23.haftadayım. Oğlum olacak. 47 kilo ile hamile kaldım. Şu an 54 kiloyum. 💙😍🐣

Nilay 55le kaldım 67yim şuan🙂 30. Haftadayız. İlk aylar çok hızlı kilo almıştım🙂

Şuan 39haftalık hamileyim.65kılo ıle hamile kaldım şimdi işe 78kılodayım. Son ayımda kılo aldım. Çünkü ne oğluşum ne de ben doymak bilmedik 😬😄

62 kilo ile başladığım bu yolculukta 77 kilo oldum 🤔bu gün 36 hafta bitti 😏bakalım kaç kiloda bayrağı göğüsleyeceğim. Boyum 170 Allahtan bunun 3140kg si bebek 👶🏼

gizem merhaba canım sadece 3 kilogramı bebek olsa yine iyi 1 kg plasenta, yaklaşık 1 kg bebeğin suyu, 1 kg rahimin büyümesine bağlı, 1.5 kg annenin artan kan miktarı, 1 kg büyüyen göğüsler, 1-2 kg annede depolanan su 🙂 aynen bunu okumuştum bir yerde yani ister istemez bebek dolayısıyla 7 8 kilo mecburen alınıyor diğerleri annenin aldığı kilolar. Ben ilk üç ay hiç kilo almadım hatta verdim ama son 5 haftada 2 kilo almışım o biraz üzüyor sanırım fazla aldım

70 ile hamile kaldım 62ye düştüm 8 kilo verdim 🤢 Sürekli kusmaktan bişey yiyemiyorum 12+2 hamileyim 😢

• Banu bunu yanıtladı.

Nilay ben de 17 haftalık gebeyim.60 kg ile hamile kaldım şuan 62 yim.Doktorum normal dedi.Asıl kilo artışı 3.trimesterda oluyormuş zaten,ne kadar az kilo o kadar fazla sağlık ☺

yefeninannesi seni çok iyi anlıyorum artık kusmaktan bulantıdan ağlıyorum rabbimnyatdım etsin bize 13+5 deyim bende gene daha yeni ağladım rahatladım 😢😢

Banu
          Bende Geçeceği günleri dört gözle bekliyorum asla isyan etmiyoruz tabi ki yavrularımız için değer rabbim dayanma gücü versin dayanıcaz kucağımıza alacağımız günleri de gösterirsin inşallah

• Banu bunu yanıtladı.

yefeninannesi amin canım inşallah ama arada o kadar kötü oluyorum ki anlattamam serumlar damardan ilaçlar hiç birşey kar etmedi tek istediğim acaba böyle kana kana su içebilecek miyim 😩😩 rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın bizimki erkek herkes erkek hamilelik kolay geçer diyor ama nerde umarım geçer rabbim güç kuvvet ve sabır versin inşallah

Naznaz merhaba 🙂 kilo konusunda doktora da güvenmek gerek. Bana bu hafta hızlı gitmişsin dediğinde ürkmüştüm 🙂 Allahtan bu hafta öyle bişey demedi 😂