Kontrole gitmeye korkar oldum artık her gidişimizde eklenen farklı bir problem daha psikolojim alt üst oldu. Tatlı tatlı hazırlıklarla geçirmemiz gereken şu günler zehir oluyor resmen. 21 haftalık gebeyim arkadaşlar ve en başında kese gec göründü geç döllenme denildi olur herkeste oluyor dedik, 12.hafta nazal kemik ölçümü alamadı denildi test sonucunu bekleyelim dediler stresli bir bekleyişve çok şükür düşük risk çıktı rahatladık. 18. Hafta bağırsağında parlaklık denildi Zeynep Kamile sevk edildim perinatoloji muayenesinde bağırsağında genişleme ve kalbinde parlaklk var denildi. amniyosentez yaptırmaktan başka seçeneğin yok denildi. Özelde devlette bir sürü doktora gittik soylenenler değişmedi iyileştirebilir ya da iyilestirilemez bir sıkıntısı olabilir bebeğinin bunu öğrenmek için yaptırmak zorundasn dediler. Bizim için zor bir karar oldu ve yaptırdık iki gün önce . Zorda bir işlem oldu. Dua ederek sonucu bekliyoruz. Bugün kontrol için gittik detaylı ultrason yapıldı bağırsağındaki genişleme ve kalbindeki parlaklık devam ediyor üstelik batın bölgesinde asit mevcut yani karnında sıvı birikiyor nazal kemik var ama haftasına göre ölçümü küçük dediler. Ben iyi biseyler duyarim ümidiyle giderken hep üzerine kötü bir şey ekliyorlar ve artık güçlü kalkamıyorum.. Çok uzun k.bakmayn oldu ama benzer problemleri yaşayan var mı (Allah kimseye yaşatmasın) ya da çevresinde olan nasıl sonuçlandı acaba ?