prensprensesannesi__ 38+2 selamlar herkese nasıl gidiyor kızlar 😅 -nefes kesilmesi -yalancı sancılar -bebegın her hareketi canımı yakması -karın sertlrşmesı Bende durumlar boyke doguramıyorummm postu acan herkes doguruyor bende de iyim dedim 🤭😋😂
Canss prensprensesannesi__ 39+6 bende doğuramıyorum derken dün akşam nişanım geldi sancılarım şiddetli ama düzensizdi bugün düne göre biraz daha düzene girdi inşallah bugün yarın doğurucam😂
Zeynepli1234 prensprensesannesi__ 38+4 söylediklerinin hiçbirini yaşamadım daha yalancı sancı bari yaşasam diyorum bazen ama yok 25. Haftada nasılsam halen öyleyim 🙄
mervoss prensprensesannesi__ 39+1 yalancılar başladı galiba benimde 2 3 gündür net hissediyorum hayırlısı
Ebrulig 39+3 bendende aynı kuzum dün sabah nişanım geldi sancımda vardı bugün yine iyiyiz🤷🏻♀️ Düzensiz hep
prensprensesannesi__ Ebrulig ah ah dogurmak istiyorum artık hastaneye gidip suni sancı ile dogurmak ıstiyorum desem 😂😂😂
Ebrulig prensprensesannesi__ bende 40. Haftada açıkçası düşünüyorum 🤷🏻♀️ 40+3 de falan gelmezse istiyorum
seyma-2020 prensprensesannesi__ hemde nasıl kız bide erken gelir derler yok alakası yok gelmiyor 🤦🏼♀️
mervoss Domatesimm tutmadı 😂 inan daha doğuramadım başak burcu olması için elimden geleni yapacam 😂😂😂
Domatesimm mervoss bence terazi daha iyi 😄😄 başaklar çok takıyor her şeyi. Terazi olsun gülsün eğlensin 😂
Deletedmom411 prensprensesannesi__ 38 haftalık oldum bende dün nst de 80 ile 100 arasındaydı sancılar ama tık yok ara ara vajina ya batma var ve sürekli sertlik var karnımda bir iki ağrı oluyor sonra geçiyor. Yürümek eğilmek zulüm 😊 bakalım doğum ne zaman olacak, sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🤲