SEVGiHASAN gulumse0611 biz gittik geldik kontrolden salı görüşürüz dedi bu vakitler bebişler kucağımızda olur inşallah ❤️🙏🏻
SEVGiHASAN hhb53 bana da gerek yok dedi hatta önceden yaptıklarını şimdi zararı gibi bir şeyden bahsetti yanlış hatırlamıyorsam
SEVGiHASAN hhb53 ikiz olduğu için dedi ilk aylarda da 2 haftada bir gidiyordum son haftalarda da böyle oldu şimdi de hafta bir görmek istedi riske atmayalım dedi tüp bebek tedavisi ile olduğu için riske atmayalım dedi
SEVGiHASAN gulumse0611 evet canım eli boş dönmek çok zor olur rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ❤️🙏🏻
SEVGiHASAN gulumse0611 ben aldım cıvıl mağazasından arabaya uyumlu olanlardan,hastaneye,aşıya ilan giderken kullanırım dedim bide 7-8 aya kadar kullanıyormuş.bebek arabası almadım şuan ama ihtiyaç olduğunda alırım dedim
gulumse0611 SEVGiHASAN bnde trendyoldan idaretenlik aldım araba aldım bn ama yanyana aldım yanyana olunca puset olmuyomuş çıkmıyomuş ayrı aldım o yüzden almıcaktm ama illaki gerekiyo ya
gulumse0611 SEVGiHASAN tedbir amaçlı yapalım dedi doktorumda birde olan çok fazla insan var bnde olmadan önce araştırmıştm zararını falan hiç görmedim öylebirşey aksine yararı çoktu
gulumse0611 Aydabdullah bnmde çok hafif çıkmştı ama normal demişti doktorum bnde 33 te oldum işte yeni kaç doz oldunuz bn aynı anda 2
gulumse0611 Aydabdullah yaa öyle mi sancılar göstermiş kendini yani peki kuveze girdimi bebeğiniz yararı oldumu iğnenin 🤗
Aydabdullah gulumse0611 cok sukur kuveze girmedi sadece ısısı düşüktü oda bir kac gune gecti sukur agustos ayi idi birde😊