gulumse0611 hhb53 bende 33 te gittim 1900 1850 çıktı 🤦🏼♀️ 2000 bekliyodum üzüldüm bu aralarda tam sağlıklı beslenmedm şimdi 10 gün sonra kontrolüm var biraz dikkat edicem bakalm senin 33 te nasıldı
hhb53 gulumse0611 kaşar peyniri ye bol bol muz ceviz tüket ben bunları yapmaya çalışıyorum. Allahın izniyle olurlar canım 36 37 ye kadar dursalar çok iyi kilosuna takılma. 33te gitmemiştim canım 2 haftada bir gittim hep. 30 32 34
gulumse0611 hhb53 aslında yiyordm son iki hafta biraz bıraktım hemen geri kaldılar demekki fark ediyomuş
hhb53 gulumse0611 Birde ailede genetik sizle eşiniz zayıf dogduysanız cocuklarda kucuk oluyor 🙈 ikimizde minyonmusuz benim kızlarımda öyle olacak. Doktor en önemlisi haftası ciğerleri gelişsin kilo ikinci planda dedi. İnşaAllah küvöze girmeden kucağımıza alırız
gulumse0611 hhb53 işte biz çok zıtız eşim 4 kilo doğmuş 😂 ben 2500 gram 🤦🏼♀️ Ortası olur diyodum bana çekmednler bnde minyonum hala öyle 😂😬
hhb53 SEVGiHASAN Yok vurulmadım gerek duymadı herhalde hiç bilmiyorum çogu ikiz gebelere vurmuslar sorucam gidince
SEVGiHASAN gulumse0611 ikiyi geçsin küvezde yatmasınlar önemli olan bu yeğenim tek çocuk doğum yaptı 2 kilo şimdi 6 kilo etlerinin araları yara olmuş kilodan🥰bi sağlıklı gelsinler bizde bakarız kuzularımıza inşallah ❤️
hhb53 gulumse0611 ikizler 2 yi geçtimi oturup şükür namazı kılmak lazım. Çoğu hamileye göre çok iyiyiz şükretmemiz lazım. Tek bebek olsaydı 3 e yakın olurlardı suan
gulumse0611 SEVGiHASAN evet doğru kilodan çok küveze girmesnler istiyorum tülden küvez süsü de yaptım odaya gelemezlerse süslerini kullanamazsak üzülürüm diyorum şimdide 🤷🏼♀️
gulumse0611 hhb53 bende yeni vuruldm sorun yoktu ama yapalm dedi açılmam yok rahim ağzı 42 mm çıktı bide gene renkli dople istedi ikizler riske atmayalım tedbir alalım dedi
SEVGiHASAN hhb53 bana da gerek yok dedi hatta önceden yaptıklarını şimdi zararı gibi bir şeyden bahsetti yanlış hatırlamıyorsam
gulumse0611 hhb53 orası öyle tabi ama iyi kiloda olanlar da gördüm ondan bende iyi olsnlar istiyorum 2500 olsnlar mesela en az 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰
SEVGiHASAN hhb53 ikiz olduğu için dedi ilk aylarda da 2 haftada bir gidiyordum son haftalarda da böyle oldu şimdi de hafta bir görmek istedi riske atmayalım dedi tüp bebek tedavisi ile olduğu için riske atmayalım dedi
hhb53 gulumse0611 maşaAllah iyi gidiyorsunuz. Doguma kadar da ele gelecek kadar kilo alırlar içinizi ferah tutun iyi düşün iyi olsun demişler 😇
SEVGiHASAN gulumse0611 evet canım eli boş dönmek çok zor olur rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ❤️🙏🏻
gulumse0611 hhb53 amin inşallah hepimiz öyle oluruz az kaldı sizin daha da az bide tek yumurta ikizi olduğu için merak ediyorum sizi 😘🥰 hemen yazın bize 🤗