Kızlar öyle kötüyüm ki öğlen hafif pembemsi akıntı vardı doktorumu aradım iğne verdi tabi ki yaylada olduğum için hiç bir yerde bulamadım zaten bu gün randevum vardı tekrar aradım korkma yarın erken gel dedi aradan bir kaç saat geçti kanama oldu önce bir kaç damla ardından adet ağrısı gibi ağrım oldu ayaklarım buz kesti nasıl üşüyorum ama üzerimi örttüm karnım patlayacak gibi şişti içimden bşyin aktığını hissettim 😔 tuvalete gittim baya yoğun bir kanama tekrar doktorumu aradım tabi saat 11e geliyordu hastanede olmadığını şehir hastanesine gitmem gerektiğini söyledi aşırı kızdım ama yapacağım bşy yoktu hemen yayladan indik hastaneye girdim zaten gergin bir ortam herkes asık suratlı ebe karşıladı beni bir tek o tatlı biriydi çatala geçmem istedi alttan baktı kanama kaç saattir var dedi toplam da 1 saat net şekilde oldu dedim aleti aldı içimden derin nefes al dedi elini soktu ve komple temizledi nasıl ağlıyorum bebeğim düştü dimi dedim avucunu içinde kocaman bir kan pıhtısı ve çöpe attı 😔 giyin gel dedi doktor baktı ama duvara bak bana bakma vs vs saçma saçma şeyler acıma mı yanayım bana olan davranışa mı? Öyle gerildim ki ağlamaktan bşy de diyemiyorum bebek düşmüş dedi kürtaja yapalım ya da kendi düşsün dedi ben ne diyeceğimi şaşırdım Kendi düşüyor mu dedim evet dedi tamam o zaman dedim olayın şoku ile ama işlem öneriyorum dedi riskleri söyledim de bende birden döndüm ne işlemi ne önermesi ne riski ya dedim adam yerine koyup yüzüme bakma anlatma sonra gevezelik yap dedim ben kendi doktoruma giderim dedim öyle kötü davrandılar ki zaten acım bana yetiyor bşy demeden çıktım. Yarın kürtaj için kendi doktoruma gidicem allahım kimseye yaşatmasın. Benim ikinci bebeğimdi ama hiç fark etmiyormuş öyle canım yanıyor ki anlatamam 😔 lütfen en ufak kanamadan kimseye sormadan doktora gidin benim tek başıma oluşum geçiktirdi ama siz yapmayın hepsi düşecek değil ama lütfen göz ardı etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim rabbiö kimsenin kucağını boş bırakmasın. 😔