Ela2020 bkaya korse şart göbek kalıyor ben doğum yapmamış gibiydim nerdeyse korse takınca iniyor bide ameliyat yerini tuttuğu icin daha kolay yürüyorsun takmayınca karnın sallanabiliyor ameliyat yerin ağrıyabiliyor
Eceslh Ela2020 ben takmadm canım dün oldum depent korse gibi rahat geldi bana tutuyor karnımı çok rahat ettm doktorum yarından snra korse takabilceğimi söledi .. alırmıyım blmyrm ama şişlik kalmadı pek gaz şişiryr iniyor çıkınca
Eceslh dmrzhra yaranın üzerne gazlı bez onun üstnede bant işte benmkini sıkı yapmslar biraz bgün allaha şükür değiştiler :)
Eceslh Buket5564 bende bilmyrdum ama karnum toparladı ve ilk 5 dakka acıyor dedm sonra iyi gelmiş rahatlatmaya başladı çok ii geldi
Eceslh Ela2020 canm karım konusunda içi hava doluyor şişiyor gazın gidince iniyor doktorum korse tak dedi istersen artk 2. Gün geçer diye takmak istemyrm çnkü sıkıp canımı yakcam çok
Ela2020 Eceslh benim kanamam oldukça indi gaz dan dolayı değildi maalesef kananam da çok olmadı nedense
bkaya Gamzearyaela valla annemler sıradan yandan bir cırtcırtlı korse almışlar gayet iş görüyor belimi onun sayesinde kaldırdım yürüyorum klasik her yerd3 rahatlıkla bulunan bel korsesi.