Kızlar yarın sabah sezeryanla doğum yapcaktm ayın 18 inde..ama bu sabah bi anda suyum gelmeye başladı ve kızım yarını bekleyemedi 18+2 de..
evet kızlar eşimle sabah 6 da kahvaltı ederken bi anda suyum geldi ve eşim tam işe gidecekken hastane yolunu tuttuk 1 cm açılma sancılarım çıkıyor ben korkudan yapmıcam normal sezeryan yapıcam bak ben diyorum.. neyse karnım tok olduğu için alamıyorlar ameliyata.. 8 saat beklemem gerekiyormuş.. bekle bekle derken en son 12 de sancılarım arttı 60 70 te ben sıklaşıyor sezaryana gircm artk bosuna dayanmak istemiyorum yoruldm sabahtan beri bunları çekmekten deyince sonunda sezeryana aldılar..inanın spinal iğnesi hiç
bişey hissettirmiyor hemen uyuşuyorsunuz sonda uyuşukken takıldı çok rahat bişey ilk yürümede çıkarılıyor.. ameliyatta hiç bişey hissetmedm dokunma çok haff oluyor ama herhangi bişey deymesi gibi yani el mi bıçakmı anlama imkanınz yok sadece bişey sürülür gibi his oda sadece çok keyifli geçti 45 dakka civarı .. bebegm 4 5 dakkada çıktı ne bası ne bişey öle abartılcak bişey yok sarsılma sadece.. sonra biraz üşüme oluyor üst kısımda oda normal içersi soğuk..normalde 2 3 saat uyuşk kalınıyorms benim çıktığm gibi 15 20 dakkada geçti ..karnıma bası uygulandı ama dayanılmcak bişey değildi .. kum torbası kondu 1 saat dayanlmcak bişey yok inik karnm baya kalmadı..agrılar gayette azdı hemen uyuşuklugn geçti fakat agrı kesici vuruluyor daha ağrım suana kadar çok olmadı ilk yürüme şöyle zordu benim bandımı biraz dar bantlamışlar o canımı yaktı gece doktor yok düzeltemidler çok sıkı olsada yarna kadar idare et dendi 🙄 .. nese hasta bezi kötü değend korse gibi karnıda tutuyot tuvalte falanda rahat çıktm.. benim için zor bişey yoktu sadece banttan dolayı yürümek canımı yakıyır o kadar kimse korkmasın kimse kimseyi korkutmasın 😂 ki aşırı panik biriyim binde bir denk gelenlerdensn olmcak seyleri kafanda olcak gibi kurdun hep bosuna korktn dedi hemşire biraz öle oldu kimseyi kafanza takmayn