seyma-2020 Sefaedanisa Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. Hayırla sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin her birimize inşallah 🤲🏻
Merve59630 seyma-2020 10 gün önce spinal oldum memnunum:) çok şükür . Genelde acıyla uyanıyorsunuz. Spinal veya epidural öyle degil. Acı yavastan başlıyor çok daha iyi
Rmeysa_1661 seyma-2020 ilk gebeliğinizç genel aneztezi ile yapmış biri olarak tercih etmeyin derim. Ayılma vs ama inanılmaz bir öksürük ve boğaz acısı oluyor dikişlerle öksürmek zor oluyor ve birden uyanıp ağrıyı hissetmekte insanı zorluyor. Şubatta doğum yapıcam Allah izin verirse spinal olacağım.. Size yardımcı olabilecek en iyi kişi doktorunuz doktorunuz ne tavsiye ederse ona uyun 🌼
NazG İlk gebelikte genel oldu bunda doktorum uygun görürse ve heyecandan tansiyonum falan çıkmazsa 😂 spinal istiyorum uyanma anını tekrar yaşamamak için aslında doğumun her türlüsü zor gerçekten 😪 doğuma 3 hafta falan kaldı korkuyorum 😪
Damla________ seyma-2020 genel olarak belden uyuşmalı daha ağrılı oluyor diye biliyorum ben genel olmustum bi sorun yasamadım uzun da sürmedi ayılmak ama bünye meselesi hp bunlar
seyma-2020 Damla________ özel canım doktorumla henüz bu konuyu görüşmedim aslında önce ben bir öğreneyim nedir ne değildir daha önce iki doğum yaptım ama ikiside normaldi. İki gün içinde doğmazsa kilosundan dolayı doktorum sezaryen yaparız dedi bende araştırmadayım…
Damla________ seyma-2020 size demedim 🙈 Burcu ya dedim belden olmuş ama hissetmiş ya ameliyat esnasında nasıl olur böyle b şey devlet mi merak ettim
Damla________ seyma-2020 geneli tavsiye ederim ama belden olunca kahveler iciriyorlwrmis ağrı olmasın diye dmeekki sıkıntı genel olunca bi şey yapmıyorlar bünye atlatıyor genelde çünkü
seyma-2020 Damla________ evet yaa ilginç ve bir o kadar korkunç bir durum kolay atlatılamayacak bir acıdır sanırım 🤔😓
CansuDemir seyma-2020 Spinal beldem sezaryen oldum sezaryenimde.Bel ağrısı filan olmadı 2018 ekimdi.Şimdi gene gebeyim mesela normal veya sezaryen belli değil ama sezaryen olursa spinal isticem gene.
SeHer1909 seyma-2020 45 gün önce spinal anestezi ile sezaryen oldum. Korkuyordum ama Ağrı falan yok şu an için
Burcuu3761 Damla________ trabzon araştıröa hastanesi ilaçlardan kaynaklıymış benden önce bir bayan daha aynısı olmuş belkide ilaçların tarihi geçmişti bilmiyorum