zeyzey95 Melikedefnemm normal doğum 2250 diye biliyorum muhtemelen gerisi epidural fiyatıdır. Peki ziyaretçi alıyorlar mı
Zuleyhaaysel_ esraizmirli muayene 200, Normal doğum 5000, epidural Ve zorunlu sezaryen 6000₺. Şu an çoğu özel hastanede fiyatlar böyle yeni güncellendi
Melikedefnemm Fatosdvrc kavanoza koyduk otu yarısına kadar su koyduk bigün öncesi meryem suresi okudum suya koyarken de ayet-el kürsü nas felak ihlas okudum yudum yudum içtim arada ebe görmeden 😃
Fatosdvrc Melikedefnemm Teşekkuŕ ederim bebegınizi saglıkla büyütün inşallah çok korkuyorum Rabbim güzel bir şekilde doğurmayı nasip etsin tüm hamilelere de tabi Allah yardımcımız olsun
Balbocegi_ Melikedefnemm Melikedefnemm anladim canim epidurel takildi demissin o belden vuruluyo sana herlde serum taktilar aman neyse sagsalim dogurdun cok sukue
_canan_3545 Melikedefnemm siz tekrar gittiğinizde isteyebilirsiniz böyle bi avantaj var diye biliyorum İnşaAllah haksız yere alınmamıştır
Pumpkinsugar Ozgeuluyol 4-5 cme kadar açılma bekliyolar sonra belinden anestezi uyguluyorlar normal ağrısız doğum yapmış oluyoruz canım konforlu doğum yani😅