25esraomer12- Melikedefnemm benimde en korktuğum o da canım benim de şimdilik normal görünüyo neyseki ben 2. Çocuğu düşünmüyorum ilkinden sonra da toparlar herhalde 😁
_canan_3545 Melikedefnemm keşke fatura alsaydınız çünkü bazen haksız denecek kadar herşey için alıyorlar özellikle fatura isteyin haksız alim varsa geri iade ediliyor bununla ilgili şikayet var.com da çok fazla bilgi vardı
zeyzey95 Melikedefnemm normal doğum 2250 diye biliyorum muhtemelen gerisi epidural fiyatıdır. Peki ziyaretçi alıyorlar mı
Melikedefnemm _canan_3545 canım o an okadar telaşlı olunuyoki eşim heyecandan ödeme yapmış kapıda bkliodum bn almadan çıkms😒 kızdım ama geçti artık
Melikedefnemm Papatyali ilkimde hem kesi hem 6 tane dikiş var bunda şükür dikiş 2 tane oda oğlusum yırttı gelirken kesisz dgum oldu
Xxz Melikedefnemm bebek doğar doğmaz özel hastane yikiyormus devlet yikamiyormus sadece siliyormus doğru mu acaba. Cevabınız için teşekkür ederim. ALLAH KOLAYLİK versin. Güle güle büyütün bebisinizi💓
Melikedefnemm Xxz oğlumun yüzü temizdi sadece yikamadiklarini söylediler belliydi silip getirdiler kontrol muayne oldu
_canan_3545 Melikedefnemm siz tekrar gittiğinizde isteyebilirsiniz böyle bi avantaj var diye biliyorum İnşaAllah haksız yere alınmamıştır
Balbocegi_ Melikedefnemm canim allah bagislasin belkide 4ten sonra yapiliyo aciklik oldugunda epidurel sonra yapilmiyo diye biliyorum ondan ise yaramamis olabilri saglikla buyut💗
Melikedefnemm Fatosdvrc aktarlar a hac malzemeleri satan yerlere bakın bna gorumcem umreden getrtmisti 2 sene once
Zuleyhaaysel_ esraizmirli muayene 200, Normal doğum 5000, epidural Ve zorunlu sezaryen 6000₺. Şu an çoğu özel hastanede fiyatlar böyle yeni güncellendi
Melikedefnemm eliferoll yok cnm verilio plates topu ebelerim çok iyiydi smdi bisi diyemem Allh razı olsun onlardan ziyaretçi iki kişi yazilio girişte onun harici kabul edilmiomus öyle dendi