Barlisko Bendede aynı durum oldu cok canim sıkıldı geç döllenme olmuş.dedi doktor şuan 9 haftalık Hamileyim 8 haftalık gözüküyor bebek 1 hafta geriden geliyor doktor yakalar o haftasını inşallah öyle olur
burcupervanoglu Barlisko gec dollenme dedıyse skıntı yok bence uzulmene gerek yok ama benım oyle bı durumum yok adet tarıhını test gunumu her seyı net bılıyorum
mom101 burcupervanoglu başda bendede öyleydi bebeğim 10 hafta olması gerekirken 7+3dü ilk defa kalp atışı için gittiyimde ama şimdi çok şükür 33+5 olduk bebeğim 34-35 hafta arası gözüküyor🙏🏻 Kalp atışıda erken hala ben 6+3 haftalıkken gittiğimde ne kalp atışı vardı ne bebek sadece kese vardı doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için tarih verdi ama bende ilkide boş gebelikti 9-10 hafta beklemiştim o yüzden bundada bekledim doktorun dediği zamandan 1 hafta sonra gittim ve bebeğimide gördüm kalbinide şükürki beklemişim şimdi 33+5 olduk artık kızımla🙏🏻😇
burcupervanoglu mom101 Ya maşallah kıyamam😍 benım sadece kafamı karıstıran 19temmuz adet olmam gerekıyordu 21temmuzda test yaptım beta degerım 85kusur cıktı onun ocın hec dollenme secenegıde zayıf kalıyor bılmıyorum anlayamadım sebebını hayırlısı ınşallah
Hilcan burcupervanoglu canım ben de adetim geciktikten 5. Gününde yaptım 102 çıktı değer aile hekimi bile son adet tarihimi sordu kendisi sonucu görünce geç döllenme olabilir dedi.Yani çelişkili durum yok kafanı ferah tut
bebeklerim__ burcupervanoglu eğer 6 haftaliksa bile dediğin gibi bi tutarsızlık söz konusu. Neyse şimdi güzel şeyler düşün güzel olsunn
Seraparsln burcupervanoglu geç döllenme dir biiznillah korku yapma bundan sonra sağlıklı ilerleyip ilerlememesi haftasıyla uyumlu olması önemli bundan öncekini kafana takma
merve5416 Geç döllenmedir benimde ilk haftalarda 2 hafta geriden geliyodu şimdi 30 haftalık ölçümlerde hep 32 çıkıyo büyüdükçe haftasını yakalar merak etmeyin
Asn burcupervanoglu bn hamile kaldıgım günü biliyorum son adet tarihimle iki hafta var arada olabiliyor yani:)
burcupervanoglu Asn oldu mu sızın 8.haftadayken 6.haftalık daha bu veya buna benzer bır durum soylendı mı
Nuray23 Gec dollenme olarak gorunuyor betaya gore bence. Mesela benimkide erken dollenme adetimden 5 gun once kan verdim beta 763 cikmisti. O gun keseyi goremedik 4 5 gun sonra gittim o zaman gordum gordugum de 4+4 demisti doktor.
Sevgiarf Benimde aynıydı canım korkacak bişey yok şöyle düşün son adet tarihine göre hesaplanıyor sma adetken hamile olman imkansız 😂 genelde doktorlar ultrasona göre haftayı düzeltiyor
Attent burcupervanoglu bebek geriden geliyor bu dert edilecek bsiey değil bazen bizim son adet tarhine göre hesap yaparız ama doktorda başka benimde 1 hafta önde gidiyor :))
Asn burcupervanoglu evet doktor adetime göre hesaplıyordu taa 20. Haftaya kadar ultrasonda sürekli 2 hafta fark oluyordu bebişe hemen karar verince oldugu için gününü biliyordum söyleyince gününe göre hesaplamaya basladılar yani olabiliyor kafaya takmayın normal bi durum ultrasona göre hesaplanır haftanız ilerleyince
Kbras burcupervanoglu endişwlenme canm benm de 5 haftalıkken 53 tü hcg dr 3 haftalık dedı smdi zamanını yakaladı 14 haftalıgız hersey yolunda🙏