Rojda24 Bende tiroid ilacını hep yemekten sonra alıyordum yarın sabahtan aç karna qlcam bi şey olur mu ki
Sozipek Rojda24merhaba tiroid ilacı aç karnına alınır ben 4 yıldır kullanıyorum.yarım saatte yemek yenmez size doktorunuz tok karnınamı dedi ?
Evlat_can Rojda24 normalde troit hapları aç karna olur ve eğer kan yada vitamin kullaniyosanz arasından 4saat geçmesi lazım yani yiilardr troit ilacı kullnıyorum ordan biliyorum
phdmom Rojda24 tiroid hapı kullanımı sabah aç karnına zaten içtikten sonra en az yarım saat bir şey yememeniz lazım ki işe yarasın. Prospektüste de yazıyor okursanız
Rojda24 ieroktayy evet öyle olması gerekiyor Muş işte yarından aç karna alsam bi sorun olur mu bilemedim hani önceden tok karna alıyordum şimdi değişcem saatleri problem çıkar mı aklım karıştı
Rojda24 Sozipek ecz kadın ilaç üstüne yemekten sonra yazmıştı bende 17 haftalık hamileyim ve hep öyle aldm sonra öğrendim ki ilaç aç karna alınmalı diye şimdi yarından itibaren aç karna başlicam bi sorun çıkar mı bilemedim
Seraparsln Kymt95 15 dakika çok az. Bir süre emilimi azalır. Prospektüste yarım saat yazıyor bir doktorda yarım saatin az olduğunu 40 dakikanin daha etkili olduğunu söylemişti kendisi de troit hastasıydi
Nofa Ben aç karna alıp 1 saat sonra yemek yiyorum ki zaten 1 saat olması gerekiyor kızlar 25 mg euthyrox kullanıyorum
Mervenur_kcbs Sabahları aç karnına içiyorum troid ilacını 45 dakika yemek yeme kesinlikle doktorum 👍🏻
Kymt95 Mervenur_kcbs ben 25 mg gramlık euthyrox kullanıyorum yanlıslıkla 2 sefer ıctım bı sbah 1 aksam bı sıkıntı olurmu sızce 25 haftalık gebeyım
Mervenur_kcbs Kymt95 canım bol su iç 24 saat bebeğin hareketlerini takip et 💗🌸Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah hem mg düşük benim içtiğim 50 mg
Mervenur_kcbs Kymt95 daha yüksek kullananlar bile oluyor bazen senin değerin çok kötü değil demekki düşük vermişler
Kymt95 Mervenur_kcbs clk sukur hareketlı canım evet bı eczacıya sordum oda aynı seyı soledı bı problem olmayacagını