Masalin_annesi bebegim_28 sleepu bedeni küçük 2 numarası 1 numara gibi dikkat edin bulunmayacak birşey değil siz az alın ihtiyaç halinde tekrar alırsınız 😊
bebegim_28 Masalin_annesi evet yorumlarda onu da gördüm küçük oluyormuş en mantıklısı az almak sanırım sıkıntı olmazsa ona göre alınır
Masalin_annesi bebegim_28 yani bulunduğunuz yerde illaki market vardır. Bunlar en kolay işler bir paket alın kırk elli adet olandan baktınız herşey yolunda tekrar alırsınız 😊
Merve_kucuk bebegim_28 Ben 1 numara almıştım 120 adet. Kızım 3.300 doğdu. 1 numara olan bezide 25 günde bitirmişiz. Bezimiz bittikten sonra 2 numara 270 adet olanından almıştım 🙂 1 aylıkken kilosu da 4.700 gramdı
Momster Ben sleepy deneme pakedi aldim. Pisik yapicak mi yapmicak mi bilmedigim icin hic bir narkadan o kadar stoklamak yemiyor 😅
bebegim_28 Momster evet bende denemeden stok yapamam eğer iyi olursa 2 3 numaralardan alır stok yaparım
Reysare begumseker evet bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum ilk bir kullansın eğer pişik yapmazsa o vakit alırım 😊pişik yaparsa o kadar bezi napacam sonra 😁
bebegim_28 snm_ evet bende öyle duydum sanırım 1 numaradan daha az alsam iyi olucak bitince 2 numaraya geçeriz 😊
Momster bebegim_28 tremdyoldan o paketten alin isterseniz alt acma bezi islak mendil vs de var içerisinde
Meliha_guksel bebegim_28 İlk etapta stok yapmamak lazım Tabiki. Ben 1 numaradan 120 tane aldım. 2 numaradan da 210 tane aldım. Sleepyden memnun kalırım diye düşünüyorum 😊
bebegim_28 Meliha_guksel 2 numara almam şuan ya ola ki pişik yaparsa 2 numarayı başka marka alırım ama baktım ki pişik yapmıyor o zaman 2 3 stok yapar koyarım
Sezensu Serap38 Aynen canım sen gene bi düşün ama stok olmasa da en az 80 Li almak gerek diye düşünüyorum 1 hafta yetsin bari sağlıkla gelen bencillerimiz 🙏🏻🤗
Aysnr0507 Sleepynin 1 numarası normal bezlere göre çok küçükmüş o yüzden ben 2 numarasından 210lu aldım o bile minnacık bence bir numara fazla alma derim sende 2 numaradan başlayabilirsin kullanan herkes 1 numaranın çok küçük kaldığını söylüyor
bebegim_28 Aysnr0507 ama yeni doğana da büyük gelirse dışarı sızar bu defa küçük bi paket 1 numara alıp 15 20 gün sonra 2 numaraya geçmek daha mantıklı gibi 🤔🤔
glsmmc bebegim_28 doğru pişik açısından düşünmemiştim ben. Prima aldım sıkıntı olmadı ama pişik yaparsa hepsi boşa kalır az almak daha mantıklı