aykhmedlee Seymass bi doktora dansh boyle lekeler ola bilir ama chatlak bu degil inshAllah bi sorunun yoktur..🌸
Zsnbr aykhmedlee bu şekilde çatlak oluşabiliyor zaten forumda günlük yazıyor ya değişimler orda da böyle mor kızarık çatlaklar oluşur deniyor
Seymass Melis47- ufak ufak kaşıntı oluyor canım ama cilt kuruluğum yok , günde dört beş kere yağ sürüyorum birde çatlamayım diye nemlendiriyorum hep
Zsnbr Seymass yok canm gayet çatlak bunlar böyle kızarık morumsu gibi oluyor ama doğumdan snra geçme ihtimali var
Seymass Momtobe54 valla bende günde dört beş kere yağsürüyorum ama demekki olacağın önüne geçilmiyor canım. Karnım çatlar diye bekliyordum da bacaklarımı görünce üzüldüm
Ipek0z Seymass bence bu çatlak değil varis 🤔 özellikle ikinci fotoğraf varise çok benziyor aprıyor mu yoksa kaşınıyor mu?
Seymass Ipek0z valla ikisi de tam olarak yok ama duştan çıkınca hafif kaşınmam oluyor ama ağrı yok canım
Seymass zepbjk kılcallarım genel olarak göze geliyordu hamilelik öncesi aslında hamilelikte tetiklemiş ve bu hale gelmiş olabilirler, iyice arada kaldım bakalım zaman gösterir sanırım canım
Zeynepli1234 Seymass evet maalesef çatlak başlangıcı benimde ilk böyleydi şimdi doldu heryerim inşallah senin çok fazla ilerlemez 😓
Seymass Zeynepli1234 inşallah canım senin kaçıncı haftada başlamıştı ? Bide şeyi anlamadım önce ön bacağımda oldu böyle morluk ama iki haftadır aynı şekilde orası mesela aynı duruyor. Şimdi de başka yerlerinde olmuş işte. Yani ne kadar zaman da ilerleyip çatlak oldu senin ki