Seymass Seymass Kızlar her yerimde böyle morluklar olmaya başladı, çatlak mı değil mi anlayamadım da ama bacağımda kalçamda belimde giderek artıyorlar
Momtobe54 Seymass tam olarak böyle bir şey 🥺🥺🥺 bendede böyle başladı kullanmadığım krem yağ kalmadı ama malesef çatlamaya devam etti 🤦🏼♀️
Gokmer Bir kaç hafta önce bu sayfada da yazıyordu. Bu haftalarda vücudunuzda kılcal damarlar daha belirgin olabilir, kan basıncından dolayı diye. Bebeğiniz ve siz bölümünüz var ya orda yazıyordu. Her gün bebeğin gelişimini okurken kendimide okuyorum
Seymass Gokmer canım bende okuyorum ama görmedim şuan 34+1 im. Sanırım dediğin gibi zaten normal de de bacaklarımda kılcal damarlarım belirgindi, hamilelikte arttı demekki.. teşekkür ederim 🙏🏻
Seymass Momtobe54 valla bende günde dört beş kere yağsürüyorum ama demekki olacağın önüne geçilmiyor canım. Karnım çatlar diye bekliyordum da bacaklarımı görünce üzüldüm
Seymass Melis47- ufak ufak kaşıntı oluyor canım ama cilt kuruluğum yok , günde dört beş kere yağ sürüyorum birde çatlamayım diye nemlendiriyorum hep
Ronyaseda Seymass karin çatlağı böyle değil benim zam bacaklarımda ki çatlaklar böyle damarlar böyle oluyor bunlar doğumdan sonra geçer inşallah canim
aykhmedlee Seymass hayir chatlak bende hormonlardan dolayi ilk aylardan beri var karnimda diyil ama gogsumde ayaklarimda felan var boyle degil doktoruna soylersen iyi olur canim💕
aykhmedlee Seymass bi doktora dansh boyle lekeler ola bilir ama chatlak bu degil inshAllah bi sorunun yoktur..🌸