Cigdm Adet tarihim 20si bu pazar bugünle birlikte 4gun var test yaptım böyle [url=https://hizliresim.com/HM54GQ][img]https://i.hizliresim.com/HM54GQ.jpg[/img][/url] hemen çıktı bı iki dk içinde
Cigdm Cigdm kan vermiyeyim daha pazartesiye beklemeyi düşünüyorum belki hasta olurum diye endiseleniyorum
Birgul Cigdm silik çıkmış ama adet geçmeden cok koyu olmuyor zaten bence yarın bi kan verin derim ben vücutta ki hcg ye göre çıkıyor zaten testler
Heyecandorukta Cigdm Bence kan verin, yarında cuma, sonra haftasonu giriyor, daha da meraklanırsınız. Silik olduğunda betahcg düşük olduğu için silik oluyor, ileri ki günlerde yükselir. Bence hamilesiniz., en sağlıklı cevabı kan testi verecektir tabiki
Ebru2403 Cigdm bence adetinizin geçmesini bekleyin çünkü şimdi yaparsanız 2 gün sonra tekrar tekrar isteyecekler bende öyle yaptılar adetime 3 gün falan vardı yaptım silik.cikti kan testi verdim acil de sonra 2 gün sonra tekrarlamammi söylediler yanlış değilsem iki üç kere öyle tekrarladılar yank demem o ki adetimiz şöyle 5 gün falan geçsin öyle kan verin😊😊
Cigdm Birgul bilmiyorum ki korkuyorum çıkmaz diye dayana bilirsem bekliyecem üstüne hasta olursam çok üzülürüm
Birgul Cigdm tabi sen bilirsin, kan vermesende 2 gün sonra bi test daha yap koyulaşması gerekir 2 gün sonra ona göre kan verirsin o zaman
cgla29ony Cook silik olacak şekilde ikinci çizgi var bence için rahat etsin diye bir kan ver derim yoksa için için yer durursun cnm ins vardır 🤲
Cigdm Birgul öyle yapayım eşimde zaten işte tayin dolayisiyla ilcedeyim tek gitmemiş olurum tek olunca daha çok üzülüyorum
Cigdm Heyecandorukta sanata yaptım ondada çıktı yanlız sonradan pembelik gecinde çok ince bı çizgi kaldı cizgi grilesince bunda daha koyu çıktı tabi resimde okadar cekebiliyoruz umutlandim ama bilemedim de iki ay önce kimyasal oldu adetim geçti ama sonra 234den değer inmeye başladı korkuyorum dua edin rabbim tüm isteyenlere de banada hayırla sağlıkla versin
Birgul Cigdm yani cumartesi ya da pazar sabahı ilk idrarla bi test daha yap koyulaşırsa Pazartesi hemen kan ver geç kalma
Cigdm Birgul öyle yapicam yada pazar eşim evde test koyulasirsa yada silik çizgi yine çıkarsa gider kan veririz acilden
Cigdm Birgul amin canım bı erken doğumun var 27 haftalık şimdi tekrar istiyoruz rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin hepimize
Sermec27 Cigdm seni daha önce görmüştüm canım rahimde perdeden dolayı erken dogumun vardı sende benim gibi cennet kusu annesinin ben de oğlumu cennet kuşumu adete 4 gun kala böyle öğrenmiştim 🥰 inşallah saglıklı bir sekilde devam eder gebeliğin canım darısı bana, 🤲
Saby Benimde silikti adetten iki gün önce ben de yoktur diye attım baktım 3 gün gecikti adetim yine test yaptım bu kez daha belirgindi ve 3haftalıktı daha
Nisaaa Canım hamilesin muhtemelen 2 haftalık 3 haftalık falan benimde silikti erken gebelikte daha çok anlatılıyordu sonra gittim kan verdim 6.9 cıktı değerim hamilesin tebrikler 🤲👏👏
Cigdm Nisaaa bende erken gebelik testi al dedim eşime bunlarda kafa karışıyor çünkü bakalım yetişir se alacakmış