Nazlikiz_ Kbrasayg ben kahvaltıdan sonra kullnaıyorum doktorum tok karınla kullanmamı söyledi hiçbir sıkıntı yaşamadım
Sayrkann Kbrasayg evet daha bu sabah ictim ve kustum . sukur bugun bitti daha da kullanmak istemiyorum gunumu zehir ediyor resmen
Kbrasayg Zeynepmom bi tane ac karnına içiyodum ama arkadasların dediği gibi günüm rezil oluyodu bnde gece içmeyi deniyim
Hilalakar Kbrasayg canım ben sabah erkenden kalkıp içiyorum doktorum yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi
Melikeemre Kbrasayg. Canım onu tok karnına kulan ilkte banada. Eczaneden alirken ac yazmislardi bendede bulanti kusma yapiyordu doktorum ac karnina icme dedi tok karnına kulan dedi suanlik hicbir sikintim yok 👍
Duygu123 Kbrasayg canım kan ilaçları genelde bulantı yapıyor vişne suyu ile tüketim yapabilirsin tavsiyem sana ben hamile kalmadan onceden beri kullanıyorum sürekli kan ilacı maalesef ilaçlar böyle gelerek kan ilacı 😫
Denizhilal Kbrasayg ben kullandım canım bana yaramadı kan tahlillerinde karaciğer fonksiyonlarım yüksek çıkınca bırakmak zorunda kaldım herkese farklı etkiler verebiliyor
Gamzeli Kbrasayg sabah ac karnına içiliyor o doktorum sabah yemek yemeden en az yarım saat önce iç ve üstüne yumurta peynir süt gibi şeyler yiyip içme dedi en az 1 saat sonra ye dedi 😊
Akin59 Kbrasayg valla canim ben de kullanıyorum gece yatarken bütün ilaçlarını içiyorum mide bulantısı olması hic
Seyda123 Arkadaslar ben ogle yemeginden 1 2 saat sonra iciyorum bi sikinti olmaz insallah yani fiziken bi sikinti olmadi
Kbrasayg Valla ben sabah erken saattede içtim kahvaltı yapmadan yarım saat öncede ictim fayda etmedi gece içmeyi denicem çünkü bulantı cok rahatsız ediyo hic bisey yiyemiyorum