Kbrasayg Merhaba 18+1 haftalık hamıleyim doktorum gyno kan hapı verdi sabah aç karnına içiyorum yemek yerken bulantı yapıyo kullanan var mı acaba ?
Fatmasp Kbrasayg İlk kullandığın zaman mide bulantısı yapıyor ama sonra kalmıyor o his. Etkili de bir hap bence kullanmaya çalış yatarken falan iç
seyydac Kbrasayg ben kullanıyorum başlarda bulantı oldu çok fazla iki üç aydır gece yatmadan önce içiyorum ben de bir sorun yaşamıyorum artık
Sevde123 Ben kullaniyorum doktorum bulantı yapabilir demişti ama hamilelikten öncede kullandığım bi hapti aile hekimi de kadın doğum doktorumda illa ac içmene gerek yok uyumadan öncede hemen içip uyuyabilirsin demisti bende hep akşam içiyorum
Gamzeli Kbrasayg sabah ac karnına içiliyor o doktorum sabah yemek yemeden en az yarım saat önce iç ve üstüne yumurta peynir süt gibi şeyler yiyip içme dedi en az 1 saat sonra ye dedi 😊
Kbrasayg Teşekkür ederim doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi oyüzden biraz korktum hep mi böyle olucak diye bnde gece kullanım ozman
SemaKl Kızlar şu an 28. Hafta içindeyim günde bi tane içiyorum ama doktorum bi sabah bi akşam demişti tahlil vs yapmadan siz kaç tane alıyorsunuz günde ?
gizem_dilbaz Kbrasayg onu ben bol su ile içiyorum 2 bardak yarim saat kadar da yemiyorum h iç birşey 33+5 günlük hamileyim
Fulyarcak Bende bugün kullanmaya başladım içiyorum yarım saat sonra falan kahvaltımı yapıyorum ama bende bulantı yapmadı ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem 😊
Kbrasayg Zeynepmom bi tane ac karnına içiyodum ama arkadasların dediği gibi günüm rezil oluyodu bnde gece içmeyi deniyim
AHFKASAP Kbrasayg Aç karnına içince bende de bulantı yapmıştı. Ben yatmadan önce içiyorum hiç bi sıkıntı olmuyor 😊
Kibarbaby Kbrasayg aç karna miğde bulantısı yaptığı için benim doktorum kahvaltıdan iki saat sonra içmemi söyledi
Asliemir Ben gece alıyorum hemen üzerine bir meyve. Meyve yemezsem mide bulantısı, tansiyon.. hep mahvoluyorum.
Deryademirel Kbrasayg bende içiyordum halada içiyorum baştan beri. Sabah bulanıyorsa eğer gece yatmadan önce aç halinizle yatıp içebilirsiniz bana öyle tavsiye etmişlerdi. Ya da kimi doktor tok karınlada tavsiye ediyor ama onun için sorun isterseniz. Bu duruma alışmanızda lazım. Doğum sonuna kadar kullanılacak bir hap ☺