tuubshh tgctngl aynı ben 😂22+3 haftalığım 53 ile kaldım suan 58 buçuğum resmen iki haftada 56 dan 58 e çıkmışımm hayır ilk hamileliğimde 1 ayda 4 kilo almışlığım var ikinci öle olmaz dediler ben yine alıyorum ilk hamileleiğimi 19 kilo ile bitirdim ödem çoktu yine ödem var
Biricik93 Doktorbademsade 57 klo idim hamilelikde yemenezlik uzunen duşdum 52kloya…ama hal.hazirda yeyirem uje 55 kloyam artiram uje😊
Prensesannesi43 Doktorbademsade 65 le hamile kaldım 67 buçukla doğum yaptım yani 9 ay boyunca 2 buçuk kilo aldim🤭🤗
Edizinannesii Doktorbademsade 61 le hamile kaldım 29. haftanın içindeyim misssler gibi 8 kilo aldım 😂🤦♀️
SeHer1909 Doktorbademsade inanır mısın hiç bir şey yapmadım üstüne emziriyorum diye annemler tepemde 2 saatte bir şunu ye bunu ye dediler. Emzirmek çokkk çok önemli vücut süt üretmek için inanılmaz enerji harcar. Doğunca farkedeceksiniz emzirdikten sonra sanki çok iş yapmış gibi halsiz düşeceksiniz. Vücut yorulacak enerji harcadığı için. Ben hem emzirdim hem sağdım dolaba attım dolayısıyla vücut hep çalıştı otururken bile. Sütüm gelmedi deyip pes etmeden emzirip sağın. Her gün tartıda sabahları daha da az çıkıyorum gram gram gidiyor
Selin2 Rabia95 Amin insallah 🥰🙏🏻 normalde hic kilo boy takıntım olmadı ama bu dönemde insan gereksiz seyi bile takabiliyormus😌 simdilik son bir aydir ayni kilodayım hic almadim şükür 😌🙏🏻
Sseyma1 Doktorbademsade 59 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum 🙈 30. Haftamıza giriyoruz yarın çiçek kızımla☺️🌸
Nehirr88k Doktorbademsade 17+5 haftalığım 79 la başladım şuan 83 kiloyum insallah çok fazla kilo almam 😓😔
Kardelenyigit 52yle hamile kalmıştım 75le doğuma girdim,3 ay 17 gün önce doğum yaptım şuan 61-62kiloyum göbüşle 10 kilom bana kaldı 😂
Prensesannesi43 rumeysaa1 canım benim demek istediğim şey kendini bebegi beslemişsin diyolar demissin ya bebek en fazla 4 kilo olur geri aldigin kilo nerde dedim sadce aldigin 12 kilodan 4 kilo bebeği çıkardın mı 8 kilo kaliyo fazlalık onu diyorum yanlış anlama 😉