rumeysaa1 R_cankesen bende anlamadım ki 😂😂 44 le hamile kaldım 56 oldum herkes diyo bebeği beslemişsin sen hala zayıfsın doğru gerçekten😂😂
Melegimveben R_cankesen hiç sorun yaşamadım karnım ilk hamileliğimde 6. ayda büyümeye başlamıştı sadece karnım büyüdükten sonra sağ böbreğimdede büyüme olmuştu oda 2 hafta sonra kendiliğinden geçti
Zeyyno_ Doktorbademsade 60la hamile kaldım 66kiloyum 27+4 🥰🤲🤲🧿 ama nerden aldığım belli değil kilo aldığımda her zaman heryerimden alıp heryerimden verdiğim için göbek göğüste belirgin şu an daha çok 🤗
Yasemin_35 Ebeni91 Diyet mi yaptınız? Yoksa mide bulantısı mı yaşadınız? sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
Ebeni91 Yasemin_35 3 ay hiç bişey yemedim aç durdum resmen sadece meyve yiyebildik birde kuruyemiş 4 ayda düzeldim ve başladım kilo almaya Çok şükür 🙏
R_cankesen Melegimveben bn çok sıkıntı yaşıyorum da ilk aykardan beri doktor bna çok kilo almaya bak dedi 🤷 ztn 45 iken 55 olmuşum yani çok kilolu da değilim ama 🤷🤔
gulsahhg Doktorbademsade 72 kilo ile hamilee kaldım şuan 19+2 haftalığımm şuan 66 kiloyum nedense zayıfladım
Jdiebsh 64 kilo hamile kaldim fakat bulantilardan dolayi 59 a dustum suan 21 haftalik hamileyim ve 61 kiloyum