Ragaanns339orormcmmc Merve1243 benimde oglum tam 2yaşina basti ben 33 haftalik hamileyim bakalim napicaz😊
Anne2_ Merve1243 38+2 Haftalık gebeyim ve 2 buçuk yaşında oğlum var😍çocuklarından aralığı bence annenin potansiyeline bağlı bebek bakmak konusunda relaksan panik değilsen ve çocuklar birbirine arkadaş olsun istiyorsan erken olabilir 2. Gebelik 🥰
Serrax Merve1243 kızım 4,5 yaşında 11 haftalık hamileyim🤗 3 yaşındaydı düşünmeye başlayalı ama aralarında 4 yaş olsun demiştik ama kayıplarım oldu inşallah bu sağlıkla hayırlıca doğar
Sedaca Merve1243 3,5 yasında oglum var 28 haftalık hamıleyım cok rahat gecıyor sıkıntı yasamıyorum sımdılık oglum yenı bebegı kabullenmiş durumda her seyı anlıyor ama dogunca nasıl olur bılemıyorum🙈
Ela_85 Nazike1985 ben de benim gibi var mu diye arıyordum ☺️Benim kızım da 8 yaşında 18 haftalık hamileyim.
morpella Merve1243 🙋🏻♀️ben oğlum şimdi altı buçuk aylık 12 haftalık hamileyim doğurduğum zaman araları da bi yıl bi ay olacak 🤦🏻♀️
ikievlatannesi Reyyhan heralde birazda insan cevrenin bakislarindan falan etkilenip stres yapiyo o yuzden boyle dusuncelere kapiliyoz 😊
dorukhan_nehirada_moms Merve1243 16 aylik oglum var 29+4 kizima hamileyim tam 1.5 yas olcak aralari hep ole dua etmistim ama suan cok korkuyorum ya yetemezsem diye hayirlusi saglikla gelsin meleklerimiz
Reyyhan Mihrimah41 bende oyle düşünüyordum 3 yas dusunuyordum ama supriz olduu😩 Allah yardimcimz olsun bakalım bizi neler bekliyoo