ikievlatannesi Merve1243 aynen kendim gibi birilerini görmek beni rahatlatiyo demekki erken davranan bi ben degilmisim 😊
Merve1243 Bebegmhazal Sormayın ilk gebeliğimde bulutların üzerindeydim ama ikincisinde 5 ay oldu düzelmedim hala😏
Merve1243 MasAli Evet benimde korkuyor ama yanınızda size destek olacak birileri varsa yardım alın derim moraller yüksek olsun bebişler mutlu olsun 😁🥰
Merve1243 abatay Daha erken sizin için birde malum ortam iyi değil bi sıkıntı hissetmedikçe gitmemeniz daha iyi sağlıkla gelsin bebişiniz🥰
Merve1243 ikievlatannesi yok yok merak etme bizden de çok hızlıları var bi şekilde büyüyorlar Allah kolaylığını veriyor 🥰
Merve1243 Fatovebebegi baya baya hızlı olmuş ama olsun beraber büyürler önemli olan aralarını iyi tutmak 👌🥰
Fatovebebegi Merve1243 10 yil arti hiz benimkisi 😁10 yil sonra art arda oldu cok sukir rabbim hakeden gozyasi doken herkese nasip etsin rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin zor ama dayandim 10. yilimin ardindan art arda mujdemi aldim cok sukur
Merve1243 Nazlisevde Rabbim bağışlasın evlat tabi zorluk illaki çekiyoruz eşlerimiz bu konuda en büyük destekçilerimiz Cennet annelerin ayakları altındadır 🥰🥰sağlıkla gelsin bebişiniz
ikievlatannesi Merve1243 aynen dunyaya gelen buyuyo allahim saglikli evlatlar nasip etsin herkese cevreden dolayi insan biraz stres yapiyo sadece insanlar boguyo yoksa bi cocuga bakan 2 cocugada bakar baktiktan sonra kuzum