Merve1243 19 haftalık hamileyim 2 yaşında oğlum var benim gibi anneler varmı çocukların yaş aralığı ne kadar olmalı sizce ?
YagzKbra3 Bende sua N 16+3. 1 tane oğlum var 4 ekim de 3 yaş olacak. 3 ve 4 yaş ideal diye düşünüyorum amabirazda anneler ve çocuklar bağlı. Her çocuk farklı. 🥰doğrusu ne zaman hazır hissedilirse ozaman olmalı. .
abatay zezeyyy merhaba kalp atımı için gittiniz mi doktora ben 5+4 günlük hamileyim hiç gitmedim doktora
Fatovebebegi Merve1243 kizim 15 aylik bende suan 36 haftalik hamileyim yas araligi en az benimmis 😁16 ay olucak iki cocuk arasinda insalalh saglikla gelsin bebislerimiz
Merve1243 Fatovebebegi baya baya hızlı olmuş ama olsun beraber büyürler önemli olan aralarını iyi tutmak 👌🥰
Merve_seda Fatovebebegi benimde aralarında 18 ay var canım . 4 hafta oldu doğum yaptım. Sizleri korkutmak istemiyorum ama ben çok zorlanıyorum bebeğim çok ağlıyor uyumuyor ablası da aynı ansa ağlıyor 🤦♀️ Uykusuzluktan ölüyorum resmen. Eşim de saat 22.30 da geliyor 00.00 da uyuyor . Bana faydası olmuyor