busetmr Kullananlar varmı acaba hamileyken şuan da ?zararlı dedi bir arkadaşım içinde paraben var diyor ama ben prospektnde öyle birşey görmedim bilgisi olan cevaplayabilir mi
Gulerdem busetmr kullaniyorum ben canım 1 şişe bitti diğerininde yarısı bitti doktorum iyi bi doktor bi sıkıntı olsa vermezdi ya🤷♀️
Pinkyellow busetmr bende kullaniyorum1 şişe bitmek üzere günde 10 damla içiyorum canım ama doktoruma çok güvendiğim için icimrahat bisekilde kullanıyorum hepimize şifa olsun inşallah ☺️
busetmr Pinkyellow neslihann87 Gulerdem durununannesii Bende doktoruma güveniyorum aslında araştırdimda kötü bişey de görmedim ama içime kurt düşürdü öyle diyince
13579 Sağlık ocağının verdiği damlalarda paraben var doktorum söylemişti kesinlikle önermiyoruz dedi başka marka verdi
durununannesii 13579 ben sağlık ocağındakini alıyorum sürekli devit 3 bu 4. Şişe hatta ilk defa duydum
rumeysaa1 busetmr bende kullanıyorum acaba bi sıkıntı yasadınız mı ben yaşamadım benimde içime bi kurt düstü simdi 😒
busetmr pembeblog SEVGiHASAN durununannesii irva rumeysaa1 işte bende bilmiyorum oyuzden sizlere sordum benimde doktorum iyi bı doktor bana da diyen arkadaşa zararı olsa vermezler hatta eczacılar bile bilip uyarır yani prospektuste hamilelerin gerekli olmadıkça kullanmaması gerek yazıyor ama oda hemen hemen hepsinde zaten yazyor bide içeriğinde sanırım kanser yapıcı bir madde bulunuyormuş içerisinde ki maddeleri araştırdım “Bütilhidroksianisol” diye bişey ama bilemedim
SEVGiHASAN busetmr ben de kullanıyorum günde 12 damla ve hatta transferimden önce başlandık şuan 31 haftalığız zararı olsa vermezlerdi diye düşünüyorum doktorum da Acıbadem de Profesor
durununannesii busetmr sanmıyorum canım ya öyle bişey olsa sağlık bakanlığı el koyar yani niyetimizi bozmayalım 😄
rumeysaa1 busetmr oyle değil yani bi yan etki yaptımı sizde sıkıntı derken ama zararlı olsa niye versinler diye düşünüyorum
busetmr babysevgi işte doktor verse bile normalde eczacının uyarması lazım ama eczacida bişey demedi bı şişe de bitmek üzere ne yapmalı şimdi ya
Glsn07- Bende yeni kullanmaya başladım. Hatta kullanma kağıdında hamileler kullanamaz yazıyor benimde dikkatimi çekti . Doktor araştırmalara göre d vitamini koronaya yakalanma riskini azaltıyormuş dedi .
busetmr rumeysaa1 herhangi bir yan etki gormedim çoğu kişi bebeğine bile kullanıyormuş ama anlayamadim net bi bilgi alamadim