Helinnns Nida_Y şu hesaplama olayini cok anlayamadim son adet günü baz aliniyor fakat benim bebegim 5 haftalik ise neden beta hcg dusuj kusura bakmayin hic anlayamdim detayli arastirmalara girmeye çalışıyorum
Nida_Y Helinnns bende hamile kalınca öğrendim son adet tarihine göre. Size dediğim gibi 5. Haftama girmiştim 20 çıkmıştı beta, önemli olan kaç çıktığı değil 2 gün sonra kaç olacağı panik yapmayın
sevimlieyuboglu61 Helinnns o zaman geciktiğinizi nasıl anlıyorsunuz , son adet üzerinizden kaç gün geçti
Helinnns sevimlieyuboglu61 5 gun gecti adetimin uzerinden ve demek istedigim sey en son 12 ağustosta adet gördüm bu bebek hesaplamasi nasil oluyor bunu soruyorum. yani 5 haftalik oluyor son adet tarihini ele alirsak ama o kadar büyük ise neden ultrasonda görünmüyor bunu merak ediyorm
sevimlieyuboglu61 Helinnns aslında o bebek hafta hespalaması 28 günde bir adet görenler için . Siz 31 bazen daha fazla döngünüz olduğunu söylediniz bu durumda sizin gebelik varsa 5 haftalık değüldir 3-4 günle geç döllenmedir o da bu ay 31 gün sayarsak periyodunuzu
sevimlieyuboglu61 Helinnns merak etmeyin değeriniz normal bu bilgileri ışığında ve İnşallah güzel bir şekildedir yükselecektir gönlümüzü ferah tutun 🤲