Helinnns Selam arkadaslar . Ya ben 5 gun adet gecikmesi yasadim gittim beta hcg 35.1 çıktı. Sizce cok mu düşük çünkü son adet tarihim 12 agustos. Yarin tekrar gidecem korkuyorum yukselir mi degerim veya 35.1 ne kadarliktir.?
Bmom Helinnns muhtemelen çok küçüktür her gün artması lazım takipçisi olun gerekirse 2-3 günde bir sağlık ocağından yaptırın 2-3-5 katına çıkması lazım
Birgul Helinnns yükselebilir zaten sağlıklıysa 2 günde 2 kat artması gerekir. 5 gün geciksede geç döllenme olabilir kan ver inşallah sağlıkla artar
Nida_Y Helinnns benim 3 gün gecikmede 20 çıkmıştı 5-6 gün sonra yaptırdım 560dı şimdi 5 aylığız 🥰büyük ihtimal sizin bebek de 5 haftalık ❤️
Helinnns Bmom benim ilk yeni de evliyim cok da istiyorduk dunden o kadar sevincliyim ki insallah bi problemi yoktur ve haklisinz her gun ölçmem gerekiyor . Takip etmeliyim
Helinnns Nida_Y şu hesaplama olayini cok anlayamadim son adet günü baz aliniyor fakat benim bebegim 5 haftalik ise neden beta hcg dusuj kusura bakmayin hic anlayamdim detayli arastirmalara girmeye çalışıyorum
Ogrtmnanne2 Helinnns 2 günde bir kan verip artışını takip etmeniz gerekiyor sanırım 2 kat artmalıymış ben de gebe kaldığımda bu şekilde beta hcg artışını izlemiştim . 2000 üzerine çıkınca da keseyi gördük ve bırakmıştım takibi
Ogrtmnanne2 Helinnns ayyy maşallah 🧿🧿 sağlıkla keseyi de bebeği de görün inşallah çok güzel heyecan demi ilk öğrendiğimde uyuyamamıştım günlerce 😍😍
sevimlieyuboglu61 Helinnns o zaman geciktiğinizi nasıl anlıyorsunuz , son adet üzerinizden kaç gün geçti