Icot Biberonu Philips avent’in cam olanından aldım. Emzik alamadım bi kararsızlıktan. Sizce damaklı mı damaksız mı ? Hangi marka ?
GzdeelikAkbacak TubaKorkmaz bende yarın alıcam eksiklerimi tamamlıyorum birde bebek bakım çantanızı nerden aldınız acaba ben sırt çantası istiyorum istediğim model hiç bir bebek mağazasında Yok bazılarında bitti gelir mi bilmiyoruz diyorlar 😔
GzdeelikAkbacak [bilinmeyen] ilk aventi denim olmazsa beğenmezsem senin dediğini de denerim canım çok sağol 😊
TubaKorkmaz Zeynep23 benimkide cam değil kaynatıyorum hiçbirşey olmuyor hatta her biberonu kullandığımda küçük bir kabın içine koyuyorum kullanılmış biberonu sıcak suyuda döküyorum bir dahaki kullanmaya kadar öyleyece kalıyor suyun içinde
TubaKorkmaz GzdeelikAkbacak bana hastaneden hediye ettiler doğum yapanlara hastane hediye veriyor 🙈 koldan ben rahatlıkla kullanıyorum valla
TubaKorkmaz Zeynep23 hayır canım avent iyi bir marka cam olmayanı hafif oluyor daha tutmasını bilmiyor bebeğim ama koyduğum Zaman ağzına refleks olarak ellerini koyduğunda bazen kendi bile içebiliyor 😂😂
Gurbettebianne GzdeelikAkbacak çok fazla araştırmalarım sonucu hepsini Philips Avent aldım canım 👼 inşallah denilenler gibi olur
MuratSevcanKoyutrk Zeynep23 bende aventn plastgni aldm plastikler daha iyi diyolar arastrmalarmda ve cevremdkilern dediklerne gore 🙂
Mommy Zeynep23 canım bende set halinde aldım plastik ama ne kadar doğru bilmem sağlıklıymış farklı bi maddeymiş direk plastik değilmiş yani
Gurbettebianne GzdeelikAkbacak sanki pişman olmıcaz canım 🤗 sonuçta anlaşılıyor yorumlardan,özelilerden vs 😊💐
BBYaman Hira bizde o yüzden avent tercih ettik tüm dünyada geçiyor markası özellikle yurtdısında otekinlern yuzune pek bakılmıyor