Zeyzeyka Sancar kanama neden oldu bilemem canım ama o haftalarda pek fazla ıkınmamak gerekiyor, kayısı tüket. İnsallah bi şey yoktur, kan vajinadan mı geldi, öyleyse eğer bi doktora gidin derim
Huriyeolgn Sancar kendını cok zorlama ben cozumu kuru ıncırde buldum bı dene ıstersen kayısı vs ıse yaramamıstı bende
Kelebeginruyasii Canım geçmiş olsun malum gebelikte hepimizi tetikleyen durum kabızlık ben günde 2-3 tane hurma yiyorum sağlık ocağındaki ebem söylemişti sindirimi kolaylaştırır kabızlık yaşamazsın diye. sende tüket istersen birde bol bol su iç sağlıklı günler diliyorum😘🌸
annecikk_ Sancar bence bir acile git.. Yerlesme felan olur diyolarda ne biliyim benim icime sinmezdi😔
Rabia95 Sancar kahve rengi genelde eski kanama olur çok tehlike arz etmez, ama kırmızı kan yeni kanama alanı oluyor. O yüzden acile gidebilirseniz gidin. Kalp atışı duydunuz mu
Rabia95 Sancar gitme şansınız varsa gidin derim, illa yarın gidebileceksiniz ayaklarınızın altına ve kalçanıza altına yükseltecek bişey koyup yatın.
Omerve19 Sancar benim de aynisi 6.haftamda olmustu hemen doktora gittim vajinal olarak bakti kanama alani yok dedi. Ikinmaktan kaynakli oluyor sanırım ikinmamak gerekiyormus bir daha da olmadi cok sukur
Omerve19 Sancar benim sadece o anlik tuvalette kan gelmisti ben yine de korktugum icin gittim bi daha da olmadi cok şükür yani devam den bi kanama degildi
Omerve19 Sancar ben de inanilmaz zorlaniyorum evlendigimden beri hic vajinal baktirmazdim am bebek olunca ona bi sey olmasin dite mecbur kaldim