HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamileliğin Düşmanı Çatlakları Önleyin” başlıklı blog yazımız yayında!💃 Vücut Peelingi Şekerli Peeling Yulaflı Vücut Peelingi Vücut Kremi Nemlendirici Vücut Kremi Hafif Çatlaklar için Krem Tariflere ulaşmak için linke tıklamanız yeterli! https://www.mutluanneleriz.com/2020/09/16/hamileligin-dusmani-catlaklari-onleyin/ Annelerimiz çatlaklar için nasıl önlemler alıyor? Yazımızı okuduktan sonra konuşalım mı?🥰
Bernay demioz HappyMom kullanmadım kullanmayacağım daaaa, eskiden çatlak kremimi varmış kiiii ne biliyim çatlak olursa da bebeğimin izi diye düşünüp sevinirim ben kesiiin 😂🤦🏻♀️ Bence çok kötü bi görüntü değil ya nolcak ki takmayın boşverinnnn
Melikeblgc HappyMom istanbul bağdat caddesi zeki şahinoğlu özel klinik 480₺ verdim çok memnun kaldım çok detaylı bilgi verdi çok güzel de pozunu verdi bebeğimizin 🥰
Mgersn Zhractn ben 20. Haftadan itibaren kullanmaya başladım biooil kullanıyorum 27.haftadayım hiç çatlak yok
Ftmgns Zhractn ben 10. Haftada lierac kullanmaya başladım 19. Haftada Hindistan cevizi yağına da başladım. Vücudumu yumuşattı ama çatlakları engellemedi maalesef. Yapısal bir şey, şu an 28. Haftadayım fazlaca çatlağım oluştu.
Fatmanur_derici Kaderaladag ben iki buçuk aylık hamileyim ama aşırı çatlak oluştu karnımda iç karnım darmis ondan oluyormus bide çatlaklarımin rengi kırmızı 3bucuk aylık olmasını beklemelimiyim
EsraUmt SinemSyl Bwn de kullanıyprum çok memnunum son üçteyiz maşallah tek bşr çizik bile yok 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım
myworldd_ Hindistan cevizi yağını tüm karın, kasık ve basen bölgeme sürüyorum (pahalı kremlere gereksiz para dökmeye gerek bulmuyorum)
Seydaaaaaaacan Kati olarak aldigim kakao var. Onu eritip kullaniyorum daha dogrusu yaz oldugu icin sicakta eriyor. Bir de Bio-Oil kullaniyorum memnunum
Tuanasmom Haftaya kadar lierac kullanıp 0 çatlak diye sevinirken şuan çok çatlağım var moralim bozuk genetik demişlerdi doğruymuş
Snglklc Tuanasmom bencede olacağı varsa oluyor 35. haftayım hiç bişey kullanmadım şu ana kadar şükür sıfır çatlak tabi bundan sonrası nolur bilmiyorum 🙄😊
Umitvar demioz Tuanasmom bişi sorcam genetik derken annemiz ya da kızkardeşimiz de hamileyken çatladıysa biz de mi çatlarız 🥺
Nurr32 demioz kızarıklık şeklinde bir çatlaman varsa tatlım Bepanthol pişik önleyici merhem surmeni öneririm 2-3 gün içerisinde tamamen geciriyor.🙂Deneyimim sonucu öğrendim bende 🥰
Nurr32 demioz bence olur sonuçta aynı amaçla kullanılıyorlar 😀ama 2-3 gün mutlaka düzenli sür sabah öğle akşam kurudukca sür hicbirsey olmamış gibi olacak görürsün ins faydasini 🙂🙏