Seydasvmn Suskunkadin bende sağlık çalışanından duymuştum ona istinaden söyledim her şekilde rabbim sağlıklı bi şekilde doğum yapmamızı nasip etsin ☺️
Hllvkks mororkide91 teşekkür ederim. Sezeryan oldum ben. 2200, normal doğum 2000 . Aynı gün çıktım ben hastaneden temizdi odalar ve temizlik yapıldı yine. Hem Hemşireler hem hasta bakıcılar çok ilgiliydi, bir sorun yaşamadım ben.
mororkide91 Hllvkks bu fiyatlar doğum ücreti mi?yoksa hastaneye hepsiyle ödeyip ciktiginiz para bu mu?yatışınız falan yapildi sonucta oda parasi falan bu fiyata dahil mi oluyor ?
Bebikinannesi Nilunilu Bende Nazan hanima gidiyorum cok memnunum kendisinden. Evet muayene ucretini arttirmislar. Dogum ucret bilgisini kimden aldiniz benimde dogumum ekim sonunda insallah
Newmom321 Anka hastanesi nasıldır sizce? Mustafa demir varmış orada önerenler oldu yeni tayinle geldik de buraya.
Baobap Newmom321 ben şu an anka da ali rıza bey e gidiyorum. Çok ilgli. Çok da seviyorum. Tavsiye ederim. Çok fazla hastası da yok sanırım hiç sıra beklemiyorum.
Hllvkks mororkide91 evet oda ücreti falan içinde toplam ödediğimiz miktar. Eğer özel oda isterseniz de onlar da sanırım 500 ya da 600 TL fark var.
mororkide91 Hllvkks iki kisilik mi odalar?ozel oda dediğinizde tek kisilik mi?kusura. akmayin cok soruyorum ama ilk gebeligim pek bilgim yok.
Hllvkks mororkide91 est..hiç önemli değil. Odalar tek kişilik normalde,bir hasta yatağı birde refakatçi için bir 2 kişilik bir koltuk var. Özel odalar daha büyük ve sanirim 1 yatak daha fazla.. Pandemi dolayısıyla 1 refakatçi alınıyor.
Newmom321 Baobap gittik de hastaneyi pek beğenmedim ben. Biraz kısıtlı gibi geldi. Doktor iyi olabilir ama hastane güzel değil.