Bgmky mororkide91 ben Yılmaz Genco ya gidiyordum bi ara canım memnundum da ama çok yoğun bi doktor. Randevuları 1,5 ay öncesinden doluyor.
Suskunkadin mororkide91 yorgunluk falan Bi kenara Gaziantep te tek corona. Vakası kabul etmeyen hastane Hatem o konuda çok temiz ama doktorlarını pek bilmiyorum
Esila1716 mororkide91 ben doktorumdan çok memnunum nazire Öztürk ama kalabalık biraz o sıkıntı oluyor
1PrensAnnesi mororkide91 ilk gebeliğimde gittm 1 kere öyle kalabalıktı ki bir daha asla gitmem dedim özellikle şu korona döneminde az öz olan bi hastane mantıklı MedicalPark bu konuda çok memnun ediyor beni
Bebikinannesi Nilunilu Bende Nazan hanima gidiyorum cok memnunum kendisinden. Evet muayene ucretini arttirmislar. Dogum ucret bilgisini kimden aldiniz benimde dogumum ekim sonunda insallah
Nilunilu Aycan123 1700 dü bu ay artış yapmışlar hem kontrollerde hem de doğum ücretlerin de normal doğum 2000 sezeryan 2200 dü sanırım
defnekokulum_ Bende dr. Yılmaz gencoya gidiyorum ikinci gebeliğim cok ilgili cok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederimmm. 👍👍
Esila1716 Suskunkadin kabul ediyorlar kuzum geçen hafta bebek için serumla ciğer geliştirici iğne için acil bölümüne geçtik yoğun bakımdaki korona hastası falan diye konuşuyor lardi hemsireler
Suskunkadin Seydasvmn canım ben hastane çalışanıyım hangi hastanede ne var bilgisini alıyorum Hatem almıyor şuan
Hllvkks Nazan hanıma gidiyorum ben. Çok memnunum kalabalık olması dışında. Perşembe günü doğum yaptım. Hastaneden de gayet güzel ayrıldım 😊
mororkide91 Hllvkks hayirli olsun.normal dogum mu sezeryan mi ucret ne kadar tuttu?dogumhane nasil?sonrasinda odalari temiz mi ilgi alakasi nasil hemşirelerin falan
Seydasvmn Suskunkadin bende sağlık çalışanından duymuştum ona istinaden söyledim her şekilde rabbim sağlıklı bi şekilde doğum yapmamızı nasip etsin ☺️
Hllvkks mororkide91 teşekkür ederim. Sezeryan oldum ben. 2200, normal doğum 2000 . Aynı gün çıktım ben hastaneden temizdi odalar ve temizlik yapıldı yine. Hem Hemşireler hem hasta bakıcılar çok ilgiliydi, bir sorun yaşamadım ben.