Lovelion Bugünki kontrolümüzde doktorumuz kızımın koca kafalı olduğunu söyledi böyle bişey başına gelen varmı kafam karıştı bu iyi bişeymi kötü bişeymi diye
Seymacem Lovelion siz kaç haftalıksınız acaba bebeğin ultrasonda öyle gözükmesi normal sonuçta ama bilemedim
ecembugra53 Lovelion canım genetik yapı olabilir suda farklı çıkıyor canım benimki de iri kafa don haftalara doğru vücuduyla eşitleniyormuş merak etme cok normal
Melisabusraa Lovelion korkutmak istemem sizi ama benim oğluma böyle söylenmişti doğduktan sonra kafa şekil bozukluğu çok net belliydi ve 2 buçuk aylıkken kafatası ameliyatı oldu
Elvanay Lovelion bebeğin iri yapiliysa kafası kocaman olarak gözükür benim bebegimede dk kafası büyük dedi kafası büyük olunca bi sorun olduğunu işaret etmiyor cnm
Lovelion Elvanay evet iri bi bebek canım 3.800 şuan doğuma 9 gün var doktorum 4.000 kilo olur dedi inşAllah canım içimi rahatlattın sağolasın
mervoss Lovelion benimkine de kafası biraz büyük kilolu demişti 😂 ben hep koca kafalı diye seviyordum oğlumu eşim kızdı sein yüzünden öyle oldu diye 😂😂😂 ama bi sıkıntı yok
Lovelion Melisabusraa Şekil bozukluğu farklı bişey ve doğunca belli olan bişey… kafasıda normal boyutta bence .geçmiş olsun şimdi iyimi bebişiniz
MERYEMERVAM Lovelion kuzum benim eltimede aynisini demislerdi buyuk ultrasyona yolamislardi ama oyle birsey yok normal kafasi var yani suan 3 yasinda