deletedmom321 Merhaba hanımlar, ben devlet hastanesine gidiyorum rutin kontrol için ama detaylı ultrasona Kayseri’ye yönlendirdi doktorum. Kayseri’ye gitmeye gerek var mı hayat hastanesinde radyolog bakıyormuş sanırım. Sonuçlardan memnun musunuz? Nasıl oldu sizin detaylı ultrason hikayeniz?
Ozlemm deletedmom321 ayrintili ultrason icin perinatolog oneriliyor. Radyoloji uzmanlarinin cok guvenilir oldugunu dusunmuyorum bu konuda. Ve gebelikte bence en onemli test ayrintili ultrason. O yizden ihmal etmeyin derim..
deletedmom321 Ferahh Murat beyin ismini çok duydum memnun musunuz? Detaylıyı kendisi mi yaptı radyolog a mı yönlendirdi?
Ferahh deletedmom321 ben çok memnunum doktorumdan gittiğimde ayrıntılı ultarasona girmedim dedim hemen ayrıntılı baktı hatta 2 ay yani bi kez bakıp kestirip atmadı diğer gittiğmde de ayrıntılı baktı
Zeynepeymen deletedmom321 cok memnunum ben murat beyden bence niğdedeki en iyi doktor fakat cok yogun 😣
Zeynepeymen Sevdadeniz merhaba bende murat beye gidiyprum ayrıntılı ultrasonu odasındakı ultrasonda yaptı
Zeynepeymen Ferahh merhaba bende murat beye gidiyorum daha once hayat hastanesinde spinal anestezi oldnzmu vea olan cevrenız varmı memnunlarmı cok kararsızım
Ferahh Zeynepeymen evet malesef neredeyse niğde nin bütün bayanları murat bey e gidiyo 20 temmuz da kontrolüm var ama randevu alamadım gidip sıra alıp beklicem
deletedmom321 Ben takipli hastası değilim bana da bakar mı yoksa radyologa mı gönderir acaba. Ayrıntılı ultrason için uzmanlık gerekiyormuş perinatoloji deniyor o uzmanlığı var mı Murat beyin
Ferahh deletedmom321 valla çok detaylı bakıyo ilk gittiğmde bende hastası değildim acil gittim ve sabah 4 de picamalarınla kalkıp geldi adam Allah razı olsun bence sende ona git
Hyrynur Zeynepeymen iremgun amin inş canım 4.3 cm çok kısa değilmi normalde 20nin altında olması tehlike 41 cm benmki şuan
Zeynepeymen Hayat hastanesinde spinal anestezile dogum yapan varmı vea cevrenızde memnunlarmı bıraz korkuorum hastane devletten farkı yok adı özel sadece 😒
deletedmom321 Tüh ya ben çok geç kalmışım sanırım 21. Haftdayım ne zamana verirler kim bilir. Nasıl yapayım bilemedim yarın bi arayayım
Ferahh deletedmom321 ebru hanım murat beye muayene olmak istiyosanız en kısa zamanda arayıp randevu alın 1 ay sonraya verseler bile alın o her halukar da detaylı bakıyo çok anlayışlı bi doktor
Ferahh 1 ay önce arkadaşım doğum yapmıştı valla anlattığına göre yüzünü okşaya okşaya yoğum yaptırmışlar iyi anlatıyodu ama belkide ben korkmayım diye o şekilde anlattı bilemicem ☺️
Zeynepeymen Ferahh ayy gerckmi ki acaba puff korkularım cok fazla kızımda genel anestezi oldm mehmet boz du ozmn doktorum simdi spinal istiorum ama cok korkuyorım. Cevremde hayat hastanesinde spinal olan yok
Ferahh Zeynepeymen mehmet boz da çok iyidi gitmeseydi ben ona muayene olurdum ama aksaraya gitmiş malesef
Ferahh Zeynepeymen canım Allah o anda yardımcı olur öyle yada böyle çocuk çıkacak sen sakin olmaya çalış stres yapma hem kendine hem bebeğine zarar
Ferahh deletedmom321 canım sen muayene için gir sedye ye yattığın zaman söyle ayrıntılıya giremedim de ben öyle yapmıştım hemen bakalım demişti 😂