nagsal-48 rumeysaa1 hantal hantal o ne ya gerçekten de 4,5 ve 6.aylar balayı aylariymis 2 ay var şimdiden agirlastim bu hiç hoşuma gitmedi 🙄
nagsal-48 Mgersn 3.aydan itibaren iştahım çok açılmıştı ilk 3 ay bir şey yiyemeyince sanırım onlarin eseri 7 kilo aldım umarım doğuma kadar çok almam bir de bunun vermesi var🙄
Imfromlastnight CansuAbinik bize küçüklükten beri öyle alıştırılmış. Babaannem filan aç karna hep vitamin diye vermeye çalışırdı:) alışkanlık heralde. Doktorum da karışmıyor. İstediğini ye modunda. Çok düzenli yiyemedim zaten pekmezi:) kilo çok aldım ama boyum 180 bi 20 daha alsam anca anlaşılacak:) boydan kurtardık:)
CansuAbinik Imfromlastnight Bende de kansızlık vaar. Babannem ve ananem her sabah iki yemek kaşığı pekmez içirirdi. Kan yapacak bu iyi gelecek diye. Ama hiçbir zaman demirim yükselmedi.. Hamileliğin başlarında bende içiyordum ta ki doktorum sorana kadar. Sonra işe yaramadığını anlattı. Birde internetten makaleler okudum 😔 Uzun boylu olmak harika bir şey bencee. Benim boyum 1.55 o yüzden ekstra ekstra dikkat ediyorum🥺🥺
tokgozss @Hatcagiz bilgim yok açıkçası ama 26 haftalığım herhangi bir yan etki görmedim :) araştırmak lazım
Karsesi fndk_06 benim gibi midesi çok sorunlu olan var mı kızlar ya? 5 aya girdim bulantım azaldı bitti nerdeyse ama yanmalarım çok kötü. Herseye mesafeliyim korkarak yiyorum tatlı asla yiyemiyorum, paketli, dısardan alınan hersey midemi mahvediyo. Salçalı yemekler vs pek çok sey. Birde kahvaltıdan sınra bi fenalık geliyo böyle olan var mı aranızda? Gözlerm kararıyo içim geçiyo falan
Karsesi TBT bende sizin gibi olmustum yatagın basucunda leblebi ve meyve bulunduruyordum üç ayım resmen meyve ve kuruyemişler geçti bese girdim yeni yeni düzeliyor derken bu kez yanmalar basladı
TBT Karsesi bende şimdiden hem yanma hem de bulantı var. Karnım aç ama yemek yiyesim gelmiyor zorla yesem bile yedikten sonrası tam bir işkence gibi😢 umarım kısa sürede hepimiz düzeliriz
Karsesi yaqmurr35 bende yiyemedim ilk aylarda doktor sey demişti iki gunde bir bile olsa yediğiniz bir yumurtadan bebek alacagı seyş alır endişe etmeyin demişti. Yerine baska seyler tüketilir, doğru düzgün bir peynir gibi
Azizesoran Kumru2 Başta satın alıp kaynatıyordum. Fakat bulunduğum bölgede virüs tablosu kıpkırmızı ve aşırı yaygın olunca korkudan gidip marketten almaya başladım. Migrosun yarım yağlı sütünü içiyorum. Bulunduğun bölge temizse dışardan alıp pişir bence eğer benim durumumdaysan markette al.
SeyMeh 10hafta 1gün, sabahları çay, yoğurt, öylen meyve, akşam da bazen hiç bir şey yemiyorum, bazen de çorba içiyorum. Hiç iştahım yok. Ümid edirem ki, 12-14haftadan sonra iyi olurum.
Nese86 fndk_06 Sabah Kahvaltısında Haslanmis yumurta zeytin kasar beyaz peynir ekmek ya da simit pekmez veya bal yerim.Süt ürünleri hiç tüketemiyorum peynir hariç.Hala kusmalarim tam geçmedi. Öğlen arada çorba arada meyve. Akşam da sebze yemeği veya et makarna ya da pilav o şekil.
ozge_ozzgee Deletedmom54 artık yavaş yavaş kilo alımı olacak mecburen kendimizi yormadan ne kadar hareketli olursak o kadar iyi ama
Elifyali nagsal-48 bnde ailemin yanındayken organik içiyordum orda bulmak kolaydı da ama o sağlık yazısını okuduğumdan beri bulmayı denemedm bile pastörize içiyorum… Çok şükür bebeğimin gelişimi de gayet iyi…